Nabeschouwing Montpellier - Guingamp (2-0) || Ligue 1

Woensdag 3 april 2019 - 19:00 uur

In de Ligue 1 neemt Montpellier het woensdag 3 april 2019 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Guingamp. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade de la Mosson in Montpellier.

Via de Montpellier - Guingamp live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Montpellier - Guingamp (2-0)

Het Ligue 1 duel tussen Montpellier en Guingamp is onder leiding van scheidsrechter Frank Schneider geëindigd in een 2-0 overwinning voor Montpellier. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 22e minuut door A. Delort, waarmee Montpellier met 1-0 de leiding nam. Montpellier vergrootte in de 78e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Ristić op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Montpellier.

Wedstrijdstatistieken Montpellier - Guingamp
Goals
2
0
Balbezit
52%
48%
Gele kaarten
0
2
Schoten totaal
17
8
Schoten op doel
7
3
Aanvallen
109
119
Gevaarlijke aanvallen
41
59
Passes
470
420
Overtredingen
12
7
Corners
5
8
Wissels
3
3
LIVE Montpellier - Guingamp 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Montpellier - Guingamp teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
22' Doelpunt Montpellier Doelpunt A. Delort met assist van Hilton Montpellier 1-0
46' Wissel Guingamp Wissel A. Mendy voor M. Thuram Guingamp
64' Wissel Guingamp Wissel N. Benezet voor M. Coco Guingamp
67' Gele kaart Guingamp Gele kaart voor M. Merghem Guingamp
68' Gele kaart Guingamp Gele kaart voor C. Traoré Guingamp
70' Wissel Montpellier Wissel S. Camara voor G. Laborde Montpellier
70' Wissel Montpellier Wissel P. Lasne voor F. Mollet Montpellier
76' Wissel Guingamp Wissel L. Blas voor R. Rodelin Guingamp
78' Doelpunt Montpellier Doelpunt M. Ristić Montpellier 2-0
85' Wissel Montpellier Wissel P. Škuletić voor A. Delort Montpellier
Opstellingen Montpellier - Guingamp
De opstellingen van Montpellier en Guingamp zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Montpellier gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Guingamp zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 3-4-1-2
Coach Michel Der Zakarian
Formatie 4-2-3-1
Coach Jocelyn Gourvennec
Voorbeschouwing Montpellier - Guingamp

Montpellier en Guingamp treffen elkaar in de 30e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Frank Schneider en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Montpellier en Guingamp elkaar treffen in de Ligue 1.

Resultaat Aantal
Winst Montpellier 0
Winst Guingamp 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Montpellier op een 8e positie staat, terwijl we Guingamp terugvinden op de 19e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Montpellier - Guingamp Opstelling Montpellier Opstelling Guingamp Live Montpellier - Guingamp Live Montpellier - Guingamp kijken Montpellier - Guingamp kijken Live Montpellier - Guingamp stream Montpellier - Guingamp Fox Sports Nabeschouwing Montpellier - Guingamp Uitslag Montpellier - Guingamp Statistieken Montpellier - Guingamp Ligue 1 2018/2019 Montpellier - Guingamp wedden Montpellier - Guingamp gokken Montpellier - Guingamp Unibet