Nabeschouwing Montpellier - Monaco (2-2) || Ligue 1

Zondag 10 februari 2019 - 15:00 uur

In de Ligue 1 neemt Montpellier het zondag 10 februari 2019 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Monaco. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade de la Mosson in Montpellier.

Via de Montpellier - Monaco live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Montpellier - Monaco (2-2)

In de Ligue 1 heeft de wedstrijd tussen Montpellier en Monaco geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door Gelson Martins, waarmee Monaco met 0-1 de leiding nam. Montpellier kwam in de 66e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van G. Laborde, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 82e minuut zette R. Falcao zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Monaco de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen. In de 90e minuut scoorde Montpellier via K. Glik, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Frank Schneider, waardoor dankzij een 2-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Montpellier - Monaco
Goals
2
2
Balbezit
50%
50%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
1
6
Schoten totaal
11
10
Schoten op doel
3
5
Aanvallen
128
111
Gevaarlijke aanvallen
63
25
Passes
395
406
Overtredingen
16
20
Buitenspel
4
0
Corners
5
3
Wissels
2
3
LIVE Montpellier - Monaco 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Montpellier - Monaco teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
14' Doelpunt Monaco Doelpunt Gelson Martins met assist van F. Ballo Monaco 0-1
48' Gele kaart Montpellier Gele kaart voor E. Skhiri Montpellier
59' Wissel Montpellier Wissel P. Škuletić voor P. Lasne Montpellier
60' Wissel Montpellier Wissel M. Ristić voor S. Sambia Montpellier
61' Gele kaart Monaco Gele kaart voor Adrien Silva Monaco
66' Doelpunt Montpellier Doelpunt G. Laborde Montpellier 1-1
68' Wissel Monaco Wissel Adrien Silva voor A. Golovin Monaco
68' Gele kaart Monaco Gele kaart voor R. Falcao Monaco
70' Gele kaart Monaco Gele kaart voor Jemerson Monaco
82' Doelpunt Monaco Doelpunt R. Falcao Monaco 1-2
87' Wissel Monaco Wissel Carlos voor R. Falcao Monaco
90' Penalty Montpellier Penalty K. Glik Montpellier
91' Gele kaart Monaco Gele kaart voor A. Delort Monaco 2-2
92' Wissel Monaco Wissel G. NKoudou voor Rony Lopes Monaco
93' Gele kaart Monaco Gele kaart voor Carlos Monaco
Opstellingen Montpellier - Monaco
De opstellingen van Montpellier en Monaco zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Montpellier gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Monaco zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Montpellier - Monaco

Montpellier en Monaco treffen elkaar in de 24e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Frank Schneider en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Montpellier en Monaco elkaar treffen in de Ligue 1.

Resultaat Aantal
Winst Montpellier 0
Winst Monaco 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Montpellier op een 6e positie staat, terwijl we Monaco terugvinden op de 19e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Montpellier - Monaco Opstelling Montpellier Opstelling Monaco Live Montpellier - Monaco Live Montpellier - Monaco kijken Montpellier - Monaco kijken Live Montpellier - Monaco stream Montpellier - Monaco Fox Sports Nabeschouwing Montpellier - Monaco Uitslag Montpellier - Monaco Statistieken Montpellier - Monaco Ligue 1 2018/2019 Montpellier - Monaco wedden Montpellier - Monaco gokken Montpellier - Monaco Unibet