Nabeschouwing Montpellier - Nantes (1-1) || Ligue 1

Zaterdag 18 mei 2019 - 21:00 uur

In de Ligue 1 neemt Montpellier het zaterdag 18 mei 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Nantes. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade de la Mosson in Montpellier.

Via de Montpellier - Nantes live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Montpellier - Nantes (1-1)

In de Ligue 1 heeft de wedstrijd tussen Montpellier en Nantes geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 24e minuut door K. Coulibaly, waarmee Nantes met 0-1 de leiding nam. Montpellier kwam na 76 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van F. Mollet, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Montpellier - Nantes
Goals
1
1
Balbezit
60%
40%
Gele kaarten
0
3
Schoten totaal
16
10
Schoten op doel
2
2
Aanvallen
156
100
Gevaarlijke aanvallen
76
26
Passes
511
334
Overtredingen
13
11
Buitenspel
0
1
Corners
4
3
Wissels
3
3
LIVE Montpellier - Nantes 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Montpellier - Nantes teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
2' Gele kaart Nantes Gele kaart voor Diego Carlos Nantes
24' Doelpunt Nantes Doelpunt K. Coulibaly Nantes 0-1
29' Gele kaart Nantes Gele kaart voor A. Touré Nantes
50' Wissel Montpellier Wissel M. Ristić voor M. Suárez Montpellier
57' Wissel Montpellier Wissel S. Sambia voor N. Cozza Montpellier
72' Wissel Nantes Wissel E. Kwateng voor Fábio Nantes
76' Doelpunt Montpellier Doelpunt F. Mollet Montpellier 1-1
80' Wissel Nantes Wissel A. Limbombe voor A. Waris Nantes
82' Wissel Montpellier Wissel P. Škuletić voor D. Le Tallec Montpellier
85' Wissel Nantes Wissel Lucas Lima voor S. Moutoussamy Nantes
96' Gele kaart Nantes Gele kaart voor N. Pallois Nantes
Opstellingen Montpellier - Nantes
De opstellingen van Montpellier en Nantes zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Montpellier gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Nantes zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach Vahid Halilhodžić
Voorbeschouwing Montpellier - Nantes

Montpellier en Nantes treffen elkaar in de 37e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ruddy Buquet en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Montpellier en Nantes elkaar treffen in de Ligue 1.

Resultaat Aantal
Winst Montpellier 0
Winst Nantes 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Montpellier op een 5e positie staat, terwijl we Nantes terugvinden op de 10e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Montpellier - Nantes Opstelling Montpellier Opstelling Nantes Live Montpellier - Nantes Live Montpellier - Nantes kijken Montpellier - Nantes kijken Live Montpellier - Nantes stream Montpellier - Nantes Fox Sports Nabeschouwing Montpellier - Nantes Uitslag Montpellier - Nantes Statistieken Montpellier - Nantes Ligue 1 2018/2019 Montpellier - Nantes wedden Montpellier - Nantes gokken Montpellier - Nantes Unibet