Nabeschouwing Montpellier - Reims (2-4) || Ligue 1

Zondag 24 februari 2019 - 15:00 uur

In de Ligue 1 neemt Montpellier het zondag 24 februari 2019 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Reims. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade de la Mosson in Montpellier.

Via de Montpellier - Reims live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Montpellier - Reims (2-4)

Het Ligue 1 duel tussen Montpellier en Reims is onder leiding van scheidsrechter Willy Delajod geëindigd in een 2-4 overwinning voor Reims. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door D. Congré, waarmee Montpellier met 1-0 de leiding nam. Reims kwam in de 27e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van R. Oudin, die daarmee de stand op 1-1 zette. Door een benutte penalty kwam Reims vervolgens op 1-2. Het was A. Zeneli die vanaf 11 meter wist te scoren in de 47e minuut.

Na 55 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat G. Laborde de 2-2 maakte voor Montpellier. Reims leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 70 minuten op voorsprong na een goal van R. Oudin: 2-3. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 88e minuut en kwam op naam te staan van Reims speler P. Chavarría, die daarmee tekende voor de 2-4.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Willy Delajod bij een 2-4 eindstand in het voordeel van Reims.

Wedstrijdstatistieken Montpellier - Reims
Goals
2
4
Balbezit
58%
42%
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
19
15
Schoten op doel
4
8
Aanvallen
132
83
Gevaarlijke aanvallen
62
27
Passes
521
388
Overtredingen
13
12
Buitenspel
1
2
Corners
5
2
Wissels
3
3
LIVE Montpellier - Reims 2-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Montpellier - Reims teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
6' Doelpunt Montpellier Doelpunt D. Congré met assist van Hilton Montpellier 1-0
27' Doelpunt Reims Doelpunt R. Oudin met assist van A. Zeneli Reims 1-1
30' Wissel Montpellier Wissel M. Suárez voor R. Aguilar Montpellier
47' Penalty Reims Penalty A. Zeneli Reims 1-2
55' Doelpunt Montpellier Doelpunt G. Laborde met assist van A. Delort Montpellier 2-2
58' Gele kaart Reims Gele kaart voor E. Mendy Reims
60' Wissel Montpellier Wissel B. Boutobba voor N. Cozza Montpellier
66' Wissel Reims Wissel P. Chavarría voor B. Dia Reims
70' Doelpunt Reims Doelpunt R. Oudin met assist van T. Dingomé Reims 2-3
71' Wissel Reims Wissel M. Doumbia voor T. Dingomé Reims
78' Wissel Montpellier Wissel P. Škuletić voor D. Le Tallec Montpellier
80' Wissel Reims Wissel H. Kamara voor R. Oudin Reims
88' Doelpunt Reims Doelpunt P. Chavarría Reims 2-4
Opstellingen Montpellier - Reims
De opstellingen van Montpellier en Reims zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Montpellier gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Reims zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 3-4-1-2
Coach Michel Der Zakarian
Formatie 4-2-3-1
Coach David Guion
Wissels Reims
# Speler Pos.
1 Johann Carrasso K
6 Axel Disasi V
26 Nolan Mbemba M
13 Hassane Kamara M
25 Moussa Doumbia M
10 Hyun-Jun Suk A
12 Pablo Chavarría A
Voorbeschouwing Montpellier - Reims

Montpellier en Reims treffen elkaar in de 26e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Willy Delajod en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Montpellier en Reims elkaar treffen in de Ligue 1.

Resultaat Aantal
Winst Montpellier 0
Winst Reims 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Montpellier op een 6e positie staat, terwijl we Reims terugvinden op de 7e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Montpellier - Reims Opstelling Montpellier Opstelling Reims Live Montpellier - Reims Live Montpellier - Reims kijken Montpellier - Reims kijken Live Montpellier - Reims stream Montpellier - Reims Fox Sports Nabeschouwing Montpellier - Reims Uitslag Montpellier - Reims Statistieken Montpellier - Reims Ligue 1 2018/2019 Montpellier - Reims wedden Montpellier - Reims gokken Montpellier - Reims Unibet