Nabeschouwing Montpellier - Rennes (2-2) || Ligue 1

Zondag 25 november 2018 - 15:00 uur

In de Ligue 1 neemt Montpellier het zondag 25 november 2018 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Rennes. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade de la Mosson (Montpellier) in .

Via de Montpellier - Rennes live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Montpellier - Rennes (2-2)

In de Ligue 1 heeft de wedstrijd tussen Montpellier en Rennes geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Rennes kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van H. Ben Arfa. Montpellier kwam in de 46e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Delort, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 49e minuut zette A. Delort zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Montpellier de leiding in de wedstrijd nam.

B. Bourigeaud zette Rennes even later op 2-2 nadat hij een door scheidsrechter Jérôme Brisard toegekende penalty wist te benutten.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

Wedstrijdstatistieken Montpellier - Rennes
Goals
2
2
Balbezit
56%
44%
Gele kaarten
3
1
Schoten totaal
15
15
Schoten op doel
4
7
Passes
485
375
Overtredingen
13
16
Buitenspel
1
3
Corners
2
5
LIVE Montpellier - Rennes 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Montpellier - Rennes teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
5' Doelpunt Rennes Doelpunt H. Ben Arfa Rennes 0-1
24' Gele kaart Montpellier Gele kaart voor D. Le Tallec Montpellier
33' Gele kaart Rennes Gele kaart voor Mexer Rennes
37' Gele kaart Montpellier Gele kaart voor D. Congré Montpellier
46' Doelpunt Montpellier Doelpunt A. Delort Montpellier 1-1
49' Doelpunt Montpellier Doelpunt A. Delort met assist van G. Laborde Montpellier 2-1
68' Wissel Montpellier Wissel P. Lasne voor D. Le Tallec Montpellier
68' Wissel Rennes Wissel J. Lea Siliki voor R. Del Castillo Rennes
68' Wissel Rennes Wissel A. Hunou voor H. Ben Arfa Rennes
71' Penalty Rennes Penalty B. Bourigeaud Rennes 2-2
77' Wissel Montpellier Wissel S. Sambia voor P. Lasne Montpellier
78' Wissel Rennes Wissel J. Johansson voor B. Bourigeaud Rennes
84' Wissel Montpellier Wissel P. Škuletić voor A. Delort Montpellier
85' Gele kaart Montpellier Gele kaart voor Pedro Mendes Montpellier
Opstellingen Montpellier - Rennes
De opstellingen van Montpellier en Rennes zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Montpellier gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Rennes zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Voorbeschouwing Montpellier - Rennes

Montpellier en Rennes treffen elkaar in de 14e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jérôme Brisard en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Montpellier en Rennes elkaar treffen in de Ligue 1.

Resultaat Aantal
Winst Montpellier 0
Winst Rennes 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Montpellier op een 4e positie staat, terwijl we Rennes terugvinden op de 12e plaats.

Tags
Montpellier - Rennes Opstelling Montpellier Opstelling Rennes Live Montpellier - Rennes Live Montpellier - Rennes kijken Montpellier - Rennes kijken Live Montpellier - Rennes stream Montpellier - Rennes Fox Sports Nabeschouwing Montpellier - Rennes Uitslag Montpellier - Rennes Statistieken Montpellier - Rennes Ligue 1 2018/2019 Montpellier - Rennes wedden Montpellier - Rennes gokken Montpellier - Rennes Unibet