Nabeschouwing Nantes - Amiens SC (3-2) || Ligue 1 2018/2019

Zondag 21 april 2019 - 15:00 uur

In de Ligue 1 2018/2019 neemt Nantes het zondag 21 april 2019 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Amiens SC. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade de la Beaujoire - Louis Fonteneau in Nantes.

Via de Nantes - Amiens SC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Nantes - Amiens SC (3-2)

Het Ligue 1 duel tussen Nantes en Amiens SC is onder leiding van scheidsrechter Thomas Léonard geëindigd in een 3-2 overwinning voor Nantes. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 49e minuut door K. Coulibaly, waarmee Nantes met 1-0 de leiding nam. Nantes vergrootte in de 55e minuut de voorsprong nadat het via een goal van K. Coulibaly op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 59e minuut volgde een derde treffer van Nantes, waarmee V. Rongier zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 62 minuten deed F. Otero iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Amiens SC werd verkleind tot 3-1. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Amiens SC dat in de 77e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat C. Timite de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Thomas Léonard en eindigde de wedstrijd dus met een 3-2 stand in het voordeel van Nantes.

LIVE Nantes - Amiens SC 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Nantes - Amiens SC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Gele kaart Amiens SC Gele kaart voor E. Pieters Amiens SC
25' Gele kaart Nantes Gele kaart voor N. Pallois Nantes
49' Doelpunt Nantes Doelpunt K. Coulibaly met assist van A. Waris Nantes 1-0
55' Doelpunt Nantes Doelpunt K. Coulibaly met assist van Lucas Lima Nantes 2-0
58' Wissel Amiens SC Wissel C. Timite voor B. Zungu Amiens SC
59' Doelpunt Nantes Doelpunt V. Rongier met assist van A. Limbombe Nantes 3-0
62' Doelpunt Amiens SC Doelpunt F. Otero met assist van A. Blin Amiens SC 3-1
69' Gele kaart Amiens SC Gele kaart voor A. Blin Amiens SC
69' Gele kaart Amiens SC Gele kaart voor S. Mendoza Amiens SC
77' Doelpunt Amiens SC Doelpunt C. Timite met assist van T. Monconduit Amiens SC 3-2
78' Wissel Amiens SC Wissel M. Bodmer voor T. Monconduit Amiens SC
79' Wissel Nantes Wissel E. Kwateng voor A. Limbombe Nantes
84' Wissel Nantes Wissel Lucas Evangelista voor S. Moutoussamy Nantes
87' Gele kaart Nantes Gele kaart voor A. Touré Nantes
91' Wissel Nantes Wissel R. Kolo voor A. Waris Nantes
91' Wissel Amiens SC Wissel J. Lefort voor A. Blin Amiens SC
Video hoogtepunten en samenvatting Nantes - Amiens SC
Opstellingen Nantes - Amiens SC
De opstellingen van Nantes en Amiens SC zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Nantes gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Amiens SC zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Coach Christophe Pélissier
Voorbeschouwing Nantes - Amiens SC

Nantes en Amiens SC treffen elkaar in de 33e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Thomas Léonard en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Nantes en Amiens SC in de Ligue 1 vond plaats op 27 oktober 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Nantes. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide ploegen is Nantes favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Amiens SC slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Nantes 2
Winst Amiens SC 1
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Nantes op een 14e positie staat, terwijl we Amiens SC terugvinden op de 17e plaats.