Nabeschouwing Nantes - Angers SCO (1-1) || Ligue 1

Zaterdag 24 november 2018 - 20:00 uur

In de Ligue 1 neemt Nantes het zaterdag 24 november 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Angers SCO. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade de la Beaujoire - Louis Fonteneau in Nantes.

Via de Nantes - Angers SCO live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Nantes - Angers SCO (1-1)

In de Ligue 1 heeft de wedstrijd tussen Nantes en Angers SCO geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Angers SCO kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van S. Bahoken. Lange tijd leek het erop dat Nantes het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 89e minuut was het namelijk A. Waris die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Nantes - Angers SCO
Goals
1
1
Balbezit
64%
36%
Gele kaarten
2
3
Schoten totaal
24
7
Schoten op doel
8
1
Aanvallen
137
87
Gevaarlijke aanvallen
84
21
Passes
508
296
Overtredingen
13
12
Buitenspel
4
0
Corners
8
2
Wissels
3
3
LIVE Nantes - Angers SCO 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Nantes - Angers SCO teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
5' Doelpunt Angers SCO Doelpunt S. Bahoken met assist van F. Tait Angers SCO 0-1
23' Gele kaart Nantes Gele kaart voor A. Limbombe Nantes
25' Gele kaart Angers SCO Gele kaart voor B. Santamaría Angers SCO
37' Gele kaart Angers SCO Gele kaart voor S. Bahoken Angers SCO
71' Gele kaart Angers SCO Gele kaart voor M. Pavlović Angers SCO
74' Wissel Nantes Wissel A. Waris voor Andrei Girotto Nantes
80' Wissel Nantes Wissel Lucas Evangelista voor Boschilia Nantes
81' Wissel Angers SCO Wissel Cristian López voor S. Bahoken Angers SCO
83' Wissel Nantes Wissel K. Coulibaly voor A. Limbombe Nantes
84' Wissel Angers SCO Wissel T. Mangani voor F. Tait Angers SCO
85' Gele kaart Nantes Gele kaart voor A. Waris Nantes
89' Wissel Angers SCO Wissel A. Fulgini voor J. Reine-Adélaïde Angers SCO
89' Doelpunt Nantes Doelpunt A. Waris met assist van E. Sala Nantes 1-1
Opstellingen Nantes - Angers SCO
De opstellingen van Nantes en Angers SCO zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Nantes gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Angers SCO zal beginnen in een 3-1-4-2 opstelling.
Formatie 3-1-4-2
Coach
Voorbeschouwing Nantes - Angers SCO

Nantes en Angers SCO treffen elkaar in de 14e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Clément Turpin en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Nantes en Angers SCO elkaar treffen in de Ligue 1.

Resultaat Aantal
Winst Nantes 0
Winst Angers SCO 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Nantes op een 10e positie staat, terwijl we Angers SCO terugvinden op de 13e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Nantes - Angers SCO Opstelling Nantes Opstelling Angers SCO Live Nantes - Angers SCO Live Nantes - Angers SCO kijken Nantes - Angers SCO kijken Live Nantes - Angers SCO stream Nantes - Angers SCO Fox Sports Nabeschouwing Nantes - Angers SCO Uitslag Nantes - Angers SCO Statistieken Nantes - Angers SCO Ligue 1 2018/2019 Nantes - Angers SCO wedden Nantes - Angers SCO gokken Nantes - Angers SCO Unibet