Nabeschouwing Nantes - Lille (2-3) || Ligue 1

Zondag 31 maart 2019 - 17:00 uur

In de Ligue 1 neemt Nantes het zondag 31 maart 2019 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Lille. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade de la Beaujoire - Louis Fonteneau in Nantes.

Via de Nantes - Lille live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Nantes - Lille (2-3)

Het Ligue 1 duel tussen Nantes en Lille is onder leiding van scheidsrechter Willy Delajod geëindigd in een 2-3 overwinning voor Lille. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 54 minuten. V. Eysseric maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Nantes vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Nantes vergrootte in de 56e minuut de voorsprong nadat het via een goal van K. Coulibaly op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 62e minuut wist Lille de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via Rafael Leão.

N. Pépé zette Lille even later op 2-2 nadat hij een door scheidsrechter Willy Delajod toegekende penalty wist te benutten. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Lille dat in de 69e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat J. Bamba de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd. Na 82 minuten was het V. Eysseric van Nantes de kans kreeg om de wedstrijd via een penalty opnieuw van een goal te voorzien, maar zijn inzet vanaf 11 meter bleek niet voldoende om de kans te benutten, waardoor de score 2-2 bleef.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Willy Delajod en eindigde de wedstrijd dus met een 2-3 stand in het voordeel van Lille.

Wedstrijdstatistieken Nantes - Lille
Goals
2
3
Balbezit
51%
49%
Gele kaarten
2
3
Schoten totaal
8
10
Schoten op doel
2
3
Aanvallen
91
89
Gevaarlijke aanvallen
38
36
Passes
375
361
Overtredingen
15
21
Buitenspel
3
1
Corners
3
6
Wissels
3
3
LIVE Nantes - Lille 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Nantes - Lille teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
5' Gele kaart Lille Gele kaart voor N. Pépé Lille
53' Gele kaart Lille Gele kaart voor Thiago Mendes Lille
54' Penalty Nantes Penalty V. Eysseric Nantes 1-0
56' Doelpunt Nantes Doelpunt K. Coulibaly met assist van Fábio Nantes 2-0
59' Wissel Lille Wissel Rafael Leão voor Luiz Araujo Lille
62' Doelpunt Lille Doelpunt Rafael Leão met assist van A. Soumaoro Lille 2-1
68' Penalty Lille Penalty N. Pépé Lille 2-2
69' Doelpunt Lille Doelpunt J. Bamba met assist van N. Pépé Lille 2-3
71' Gele kaart Nantes Gele kaart voor V. Eysseric Nantes
74' Gele kaart Lille Gele kaart voor Rafael Leão Lille
75' Gele kaart Nantes Gele kaart voor N. Pallois Nantes
79' Wissel Nantes Wissel S. Moutoussamy voor Lucas Evangelista Nantes
82' Penalty gemist Nantes Penalty gemist V. Eysseric Nantes
84' Wissel Nantes Wissel A. Limbombe voor V. Eysseric Nantes
85' Wissel Lille Wissel J. Ikoné voor L. Rémy Lille
87' Wissel Nantes Wissel Boschilia voor Fábio Nantes
90' Wissel Lille Wissel Thiago Maia voor N. Pépé Lille
Opstellingen Nantes - Lille
De opstellingen van Nantes en Lille zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Nantes gaat aantreden in een 3-1-4-2 formatie en Lille zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Nantes - Lille

Nantes en Lille treffen elkaar in de 30e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Willy Delajod en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Nantes en Lille elkaar treffen in de Ligue 1.

Resultaat Aantal
Winst Nantes 0
Winst Lille 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Nantes op een 15e positie staat, terwijl we Lille terugvinden op de 2e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Nantes - Lille Opstelling Nantes Opstelling Lille Live Nantes - Lille Live Nantes - Lille kijken Nantes - Lille kijken Live Nantes - Lille stream Nantes - Lille Fox Sports Nabeschouwing Nantes - Lille Uitslag Nantes - Lille Statistieken Nantes - Lille Ligue 1 2018/2019 Nantes - Lille wedden Nantes - Lille gokken Nantes - Lille Unibet