Nabeschouwing Nantes - Monaco (1-3) || Ligue 1 2018/2019

Zaterdag 11 augustus 2018 - 17:00 uur

In de Ligue 1 2018/2019 neemt Nantes het zaterdag 11 augustus 2018 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Monaco. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade de la Beaujoire - Louis Fonteneau in Nantes.

Via de Nantes - Monaco live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Nantes - Monaco (1-3)

Het Ligue 1 duel tussen Nantes en Monaco is onder leiding van scheidsrechter Jérôme Brisard geëindigd in een 1-3 overwinning voor Monaco. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 69e minuut door Rony Lopes, waarmee Monaco met 0-1 de leiding nam. Monaco vergrootte in de 80e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Jovetić op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 83e minuut volgde een derde treffer van Monaco, waarmee R. Falcao zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Na 92 minuten deed E. Sala iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Nantes werd verkleind tot 1-3. Hiermee kon een nederlaag voor Nantes echter niet meer worden voorkomen, want de ploeg wist hierna niet opnieuw tot scoren te komen.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Monaco.

LIVE Nantes - Monaco 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Nantes - Monaco teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

67' Wissel Monaco Wissel R. Falcao voor Jordi Mboula Monaco
67' Wissel Monaco Wissel S. Grandsir voor S. Diop Monaco
69' Doelpunt Monaco Doelpunt Rony Lopes Monaco 0-1
72' Wissel Nantes Wissel A. Waris voor K. Coulibaly Nantes
72' Wissel Nantes Wissel E. Sala voor A. Dabo Nantes
74' Gele kaart Nantes Gele kaart voor Diego Carlos Nantes
80' Doelpunt Monaco Doelpunt S. Jovetić met assist van R. Falcao Monaco 0-2
83' Doelpunt Monaco Doelpunt R. Falcao met assist van S. Grandsir Monaco 0-3
86' Wissel Nantes Wissel A. Alégué voor Lucas Evangelista Nantes
88' Wissel Monaco Wissel J. Serrano voor A. Barreca Monaco
92' Doelpunt Nantes Doelpunt E. Sala met assist van S. Moutoussamy Nantes 1-3
Video hoogtepunten en samenvatting Nantes - Monaco
Opstellingen Nantes - Monaco
De opstellingen van Nantes en Monaco zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Nantes gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Monaco zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Nantes - Monaco

Nantes en Monaco treffen elkaar in de 1e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jérôme Brisard en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Ligue 1 seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Nantes en Monaco in de Ligue 1 vond plaats op 7 april 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Monaco. Op basis van de afgelopen 16 duels tussen beide teams is Monaco favoriet. 9 keer wist de ploeg van Nantes te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Nantes. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.