Nabeschouwing Nantes - Montpellier (2-0) || Ligue 1

Dinsdag 8 januari 2019 - 19:00 uur

In de Ligue 1 neemt Nantes het dinsdag 8 januari 2019 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Montpellier. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade de la Beaujoire - Louis Fonteneau in Nantes.

Via de Nantes - Montpellier live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Nantes - Montpellier (2-0)

Het Ligue 1 duel tussen Nantes en Montpellier is onder leiding van scheidsrechter Willy Delajod geëindigd in een 2-0 overwinning voor Nantes. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor G. Laborde in de 19e minuut, waardoor Montpellier met een man minder kwam te staan. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 62 minuten was het A. Waris die Nantes op een 1-0 voorsprong zette. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Nantes via een goal van N. Pallois in de 81e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Nantes.

Wedstrijdstatistieken Nantes - Montpellier
Goals
2
0
Balbezit
61%
39%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
16
9
Schoten op doel
5
2
Aanvallen
143
92
Gevaarlijke aanvallen
60
29
Passes
538
342
Overtredingen
17
9
Buitenspel
1
1
Corners
4
3
Wissels
3
3
LIVE Nantes - Montpellier 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Nantes - Montpellier teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
11' Gele kaart Montpellier Gele kaart voor Pedro Mendes Montpellier
19' Rode kaart Montpellier Rode kaart voor G. Laborde Montpellier
57' Wissel Nantes Wissel A. Limbombe voor K. Mbodji Nantes
62' Doelpunt Nantes Doelpunt A. Waris met assist van V. Rongier Nantes 1-0
64' Gele kaart Nantes Gele kaart voor A. Touré Nantes
70' Wissel Montpellier Wissel F. Mollet voor S. Sambia Montpellier
70' Wissel Montpellier Wissel P. Škuletić voor A. Oyongo Montpellier
81' Doelpunt Nantes Doelpunt N. Pallois Nantes 2-0
82' Wissel Nantes Wissel K. Coulibaly voor E. Sala Nantes
86' Wissel Montpellier Wissel P. Lasne voor D. Le Tallec Montpellier
87' Wissel Nantes Wissel S. Moutoussamy voor A. Waris Nantes
88' Gele kaart Montpellier Gele kaart voor P. Lasne Montpellier
Opstellingen Nantes - Montpellier
De opstellingen van Nantes en Montpellier zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Nantes gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Montpellier zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Nantes - Montpellier

Nantes en Montpellier treffen elkaar in de 18e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Willy Delajod en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Nantes en Montpellier elkaar treffen in de Ligue 1.

Resultaat Aantal
Winst Nantes 0
Winst Montpellier 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Nantes op een 14e positie staat, terwijl we Montpellier terugvinden op de 4e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Nantes - Montpellier Opstelling Nantes Opstelling Montpellier Live Nantes - Montpellier Live Nantes - Montpellier kijken Nantes - Montpellier kijken Live Nantes - Montpellier stream Nantes - Montpellier Fox Sports Nabeschouwing Nantes - Montpellier Uitslag Nantes - Montpellier Statistieken Nantes - Montpellier Ligue 1 2018/2019 Nantes - Montpellier wedden Nantes - Montpellier gokken Nantes - Montpellier Unibet