Nabeschouwing Nice - Lille (2-0) || Ligue 1

Zondag 25 november 2018 - 17:00 uur

In de Ligue 1 neemt Nice het zondag 25 november 2018 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Lille. De wedstrijd wordt gespeeld in Allianz Riviera in Nice.

Via de Nice - Lille live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Nice - Lille (2-0)

Het Ligue 1 duel tussen Nice en Lille is onder leiding van scheidsrechter Frank Schneider geëindigd in een 2-0 overwinning voor Nice. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 25e minuut door W. Cyprien, waarmee Nice met 1-0 de leiding nam. Nice vergrootte in de 79e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Saint-Maximin op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Nice.

Wedstrijdstatistieken Nice - Lille
Goals
2
0
Balbezit
49%
51%
Gele kaarten
1
4
Schoten totaal
11
9
Schoten op doel
4
2
Passes
434
439
Overtredingen
10
18
Buitenspel
3
2
Corners
4
12
LIVE Nice - Lille 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Nice - Lille teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
25' Doelpunt Nice Doelpunt W. Cyprien met assist van M. Balotelli Nice 1-0
48' Gele kaart Lille Gele kaart voor Y. Koné Lille
62' Gele kaart Lille Gele kaart voor Xeka Lille
70' Wissel Lille Wissel L. Rémy voor Rui Fonte Lille
72' Wissel Nice Wissel J. Makengo voor M. Balotelli Nice
72' Gele kaart Nice Gele kaart voor Y. Atal Nice
76' Wissel Lille Wissel Luiz Araujo voor J. Bamba Lille
78' Gele kaart Lille Gele kaart voor Thiago Maia Lille
79' Doelpunt Nice Doelpunt A. Saint-Maximin Nice 2-0
81' Wissel Nice Wissel R. Walter voor P. Lees Melou Nice
82' Wissel Lille Wissel Rafael Leão voor J. Ikoné Lille
90' Wissel Nice Wissel I. Ganago voor A. Saint-Maximin Nice
91' Gele kaart Lille Gele kaart voor M. Çelik Lille
Opstellingen Nice - Lille
De opstellingen van Nice en Lille zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Nice gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Lille zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Nice - Lille

Nice en Lille treffen elkaar in de 14e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Frank Schneider en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Nice en Lille elkaar treffen in de Ligue 1.

Resultaat Aantal
Winst Nice 0
Winst Lille 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Nice op een 7e positie staat, terwijl we Lille terugvinden op de 3e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Nice - Lille Opstelling Nice Opstelling Lille Live Nice - Lille Live Nice - Lille kijken Nice - Lille kijken Live Nice - Lille stream Nice - Lille Fox Sports Nabeschouwing Nice - Lille Uitslag Nice - Lille Statistieken Nice - Lille Ligue 1 2018/2019 Nice - Lille wedden Nice - Lille gokken Nice - Lille Unibet