Nabeschouwing Nice - Toulouse (1-1) || Ligue 1

Vrijdag 15 maart 2019 - 19:00 uur

In de Ligue 1 neemt Nice het vrijdag 15 maart 2019 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Toulouse. De wedstrijd wordt gespeeld in Allianz Riviera in Nice.

Via de Nice - Toulouse live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Nice - Toulouse (1-1)

In de Ligue 1 heeft de wedstrijd tussen Nice en Toulouse geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door W. Cyprien, waarmee Nice met 1-0 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Toulouse het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 88e minuut was het namelijk N. Mubele die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Nice - Toulouse
Goals
1
1
Balbezit
48%
52%
Gele kaarten
0
2
Schoten totaal
10
18
Schoten op doel
2
3
Aanvallen
90
119
Gevaarlijke aanvallen
40
68
Passes
413
418
Overtredingen
8
20
Buitenspel
1
3
Corners
2
6
Wissels
3
3
LIVE Nice - Toulouse 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Nice - Toulouse teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
20' Doelpunt Nice Doelpunt W. Cyprien Nice 1-0
24' Gele kaart Toulouse Gele kaart voor Issiaga Sylla Toulouse
46' Wissel Toulouse Wissel F. Moubandje voor Issiaga Sylla Toulouse
61' Gele kaart Toulouse Gele kaart voor M. Gradel Toulouse
64' Wissel Nice Wissel P. Lees Melou voor A. Tameze Nice
68' Wissel Nice Wissel I. Sacko voor J. Makengo Nice
70' Wissel Toulouse Wissel J. Durmaz voor K. Sidibé Toulouse
80' Wissel Nice Wissel B. Srarfi voor A. Saint-Maximin Nice
87' Wissel Toulouse Wissel N. Mubele voor Manu García Toulouse
88' Doelpunt Toulouse Doelpunt N. Mubele Toulouse 1-1
Opstellingen Nice - Toulouse
De opstellingen van Nice en Toulouse zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Nice gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Toulouse zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach Patrick Vieira
Wissels Nice
# Speler Pos.
16 Yannis Clementia K
33 Andy Pelmard V
12 Racine Coly V
8 Pierre Lees Melou M
18 Ihsan Sacko M
6 Rémi Walter M
11 Bassem Srarfi A
Formatie 4-2-3-1
Coach Alain Casanova
Voorbeschouwing Nice - Toulouse

Nice en Toulouse treffen elkaar in de 29e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Olivier Thual en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Nice en Toulouse elkaar treffen in de Ligue 1.

Resultaat Aantal
Winst Nice 0
Winst Toulouse 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Nice op een 9e positie staat, terwijl we Toulouse terugvinden op de 15e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Nice - Toulouse Opstelling Nice Opstelling Toulouse Live Nice - Toulouse Live Nice - Toulouse kijken Nice - Toulouse kijken Live Nice - Toulouse stream Nice - Toulouse Fox Sports Nabeschouwing Nice - Toulouse Uitslag Nice - Toulouse Statistieken Nice - Toulouse Ligue 1 2018/2019 Nice - Toulouse wedden Nice - Toulouse gokken Nice - Toulouse Unibet