Nabeschouwing Nîmes - Lille (2-3) || Ligue 1

Zondag 16 december 2018 - 15:00 uur

In de Ligue 1 neemt Nîmes het zondag 16 december 2018 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Lille. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade des Costières in Nîmes.

Via de Nîmes - Lille live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Nîmes - Lille (2-3)

Het Ligue 1 duel tussen Nîmes en Lille is onder leiding van scheidsrechter Hakim Ben El Hadj geëindigd in een 2-3 overwinning voor Lille. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Lille kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van Rafael Leão. In de 16e minuut moest José Fonte van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Hakim Ben El Hadj een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Lille verder met een speler minder. In de 41e werd de voorsprong voor Lille verdubbeld dankzij een doelpunt van J. Bamba.

In de 66e minuut volgde een derde treffer van Lille, waarmee N. Pépé zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Na 68 minuten deed R. Alioui iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Nîmes werd verkleind tot 1-3. Nîmes verkleinde in de 91e minuut de achterstand doordat C. Dépres de 2-3 wist te maken, waardoor de wedstrijd toch weer spannend werd. Het bleek echter te laat om een nederlaag te voorkomen, want er zou hierna niet meer gescoord worden.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Hakim Ben El Hadj bij een 2-3 eindstand in het voordeel van Lille.

Wedstrijdstatistieken Nîmes - Lille
Goals
2
3
Balbezit
67%
33%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
3
3
Schoten totaal
17
7
Schoten op doel
6
6
Aanvallen
129
64
Gevaarlijke aanvallen
85
9
Passes
479
243
Overtredingen
21
12
Buitenspel
1
1
Corners
6
2
Wissels
3
3
LIVE Nîmes - Lille 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Nîmes - Lille teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
4' Doelpunt Lille Doelpunt Rafael Leão Lille 0-1
12' Gele kaart Lille Gele kaart voor J. Bamba Lille
16' Rode kaart Lille Rode kaart voor José Fonte Lille
21' Wissel Lille Wissel Edgar Ié voor Rafael Leão Lille
38' Gele kaart Lille Gele kaart voor Edgar Ié Lille
41' Doelpunt Lille Doelpunt J. Bamba met assist van M. Çelik Lille 0-2
47' Wissel Nîmes Wissel R. Alioui voor S. Alakouch Nîmes
55' Gele kaart Lille Gele kaart voor Thiago Mendes Lille
56' Wissel Nîmes Wissel S. Thioub voor T. Valls Nîmes
57' Gele kaart Nîmes Gele kaart voor T. Savanier Nîmes
62' Wissel Lille Wissel J. Pied voor J. Ikoné Lille
66' Doelpunt Lille Doelpunt N. Pépé met assist van J. Bamba Lille 0-3
68' Doelpunt Nîmes Doelpunt R. Alioui Nîmes 1-3
74' Gele kaart Nîmes Gele kaart voor Denis Bouanga Nîmes
77' Wissel Lille Wissel Thiago Maia voor Xeka Lille
79' Gele kaart Nîmes Gele kaart voor J. Ferri Nîmes
81' Wissel Nîmes Wissel C. Dépres voor U. Bozok Nîmes
91' Doelpunt Nîmes Doelpunt C. Dépres met assist van T. Savanier Nîmes 2-3
Opstellingen Nîmes - Lille
De opstellingen van Nîmes en Lille zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Nîmes gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Lille zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach Bernard Blaquart
Wissels Nîmes
# Speler Pos.
1 Baptiste Valette K
15 Gaëtan Paquiez V
5 Loïck Landre V
22 Sada Thioub M
14 Antonin Bobichon M
7 Rachid Alioui A
9 Clément Dépres A
Voorbeschouwing Nîmes - Lille

Nîmes en Lille treffen elkaar in de 18e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Hakim Ben El Hadj en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Nîmes en Lille elkaar treffen in de Ligue 1.

Resultaat Aantal
Winst Nîmes 0
Winst Lille 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Nîmes op een 10e positie staat, terwijl we Lille terugvinden op de 2e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Nîmes - Lille Opstelling Nîmes Opstelling Lille Live Nîmes - Lille Live Nîmes - Lille kijken Nîmes - Lille kijken Live Nîmes - Lille stream Nîmes - Lille Fox Sports Nabeschouwing Nîmes - Lille Uitslag Nîmes - Lille Statistieken Nîmes - Lille Ligue 1 2018/2019 Nîmes - Lille wedden Nîmes - Lille gokken Nîmes - Lille Unibet