Nabeschouwing Nîmes - Monaco (1-0) || Ligue 1 2018/2019

Zaterdag 11 mei 2019 - 20:00 uur

In de Ligue 1 2018/2019 neemt Nîmes het zaterdag 11 mei 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Monaco. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade des Costières in Nîmes.

Via de Nîmes - Monaco live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Nîmes - Monaco (1-0)

Het Ligue 1 duel tussen Nîmes en Monaco is onder leiding van scheidsrechter Jeremy Stinat geëindigd in een 1-0 overwinning voor Nîmes. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door R. Ripart, waarmee Nîmes met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Monaco dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Nîmes.

LIVE Nîmes - Monaco 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Nîmes - Monaco teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Nîmes Doelpunt R. Ripart met assist van S. Thioub Nîmes 1-0
16' Gele kaart Monaco Gele kaart voor Adrien Silva Monaco
41' Gele kaart Monaco Gele kaart voor A. Golovin Monaco
45' Gele kaart Nîmes Gele kaart voor Denis Bouanga Nîmes
46' Wissel Monaco Wissel Carlos voor Naldo Monaco
64' Gele kaart Monaco Gele kaart voor F. Ballo Monaco
82' Wissel Nîmes Wissel G. Paquiez voor S. Alakouch Nîmes
83' Wissel Monaco Wissel M. Sylla voor Rony Lopes Monaco
87' Wissel Nîmes Wissel T. Valls voor A. Bobichon Nîmes
89' Wissel Monaco Wissel N. Chadli voor A. Golovin Monaco
92' Wissel Nîmes Wissel R. Alioui voor S. Thioub Nîmes
93' Gele kaart Monaco Gele kaart voor Jemerson Monaco
Video hoogtepunten en samenvatting Nîmes - Monaco
Opstellingen Nîmes - Monaco
De opstellingen van Nîmes en Monaco zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Nîmes gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Monaco zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.