Nabeschouwing Nîmes - Nantes (1-0) || Ligue 1 2018/2019

Woensdag 16 januari 2019 - 19:00 uur

In de Ligue 1 2018/2019 neemt Nîmes het woensdag 16 januari 2019 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Nantes. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade des Costières in Nîmes.

Via de Nîmes - Nantes live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Nîmes - Nantes (1-0)

Het Ligue 1 duel tussen Nîmes en Nantes is onder leiding van scheidsrechter Hakim Ben El Hadj geëindigd in een 1-0 overwinning voor Nîmes. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor K. Coulibaly van Nantes. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 46e minuut het veld moest verlaten. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 64 minuten was het S. Alakouch die Nîmes op een 1-0 voorsprong zette. Dit was ook direct het enige doelpunt van de wedstrijd, want beide ploegen wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Nîmes uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Nîmes - Nantes 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Nîmes - Nantes teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Gele kaart Nantes Gele kaart voor K. Coulibaly Nantes
42' Wissel Nantes Wissel Boschilia voor S. Moutoussamy Nantes
46' Tweede gele kaart Nantes Tweede gele kaart voor K. Coulibaly Nantes
64' Doelpunt Nîmes Doelpunt S. Alakouch met assist van R. Ripart Nîmes 1-0
67' Wissel Nîmes Wissel S. Thioub voor T. Valls Nîmes
72' Wissel Nantes Wissel E. Sala voor R. Krhin Nantes
77' Gele kaart Nantes Gele kaart voor N. Pallois Nantes
79' Wissel Nîmes Wissel C. Dépres voor Denis Bouanga Nîmes
85' Wissel Nantes Wissel A. Limbombe voor A. Waris Nantes
86' Gele kaart Nîmes Gele kaart voor C. Dépres Nîmes
93' Gele kaart Nantes Gele kaart voor Diego Carlos Nantes
Video hoogtepunten en samenvatting Nîmes - Nantes
Opstellingen Nîmes - Nantes
De opstellingen van Nîmes en Nantes zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Nîmes gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Nantes zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.