Nabeschouwing Nîmes - Nice (0-1) || Ligue 1 2018/2019

Zaterdag 10 november 2018 - 20:00 uur

In de Ligue 1 2018/2019 neemt Nîmes het zaterdag 10 november 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Nice. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade des Costières in Nîmes.

Via de Nîmes - Nice live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Nîmes - Nice (0-1)

Het Ligue 1 duel tussen Nîmes en Nice is onder leiding van scheidsrechter Benoît Bastien geëindigd in een 0-1 overwinning voor Nice. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 5e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg U. Bozok van Nîmes via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 20e minuut kreeg F. Maouassa van Nîmes voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Nîmes de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. In de 46e minuut moest Nîmes verder met een man minder nadat L. Landre een rode kaart had gekregen.

In de 61e minuut van de tweede helft viel het eerste doelpunt van de wedstrijd via Y. Atal waardoor Nice op een 0-1 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Nice.

LIVE Nîmes - Nice 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Nîmes - Nice teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Penalty gemist Nîmes Penalty gemist U. Bozok Nîmes
14' Gele kaart Nîmes Gele kaart voor F. Maouassa Nîmes
17' Gele kaart Nice Gele kaart voor Danilo Barbosa Nice
20' Tweede gele kaart Nîmes Tweede gele kaart voor F. Maouassa Nîmes
29' Gele kaart Nice Gele kaart voor M. Balotelli Nice
46' Rode kaart Nîmes Rode kaart voor L. Landre Nîmes
49' Wissel Nîmes Wissel H. Lybohy voor U. Bozok Nîmes
46' Wissel Nice Wissel I. Ganago voor Danilo Barbosa Nice
46' Wissel Nîmes Wissel G. Paquiez voor B. Guillaume Nîmes
57' Gele kaart Nice Gele kaart voor C. Hérelle Nice
61' Doelpunt Nice Doelpunt Y. Atal met assist van M. Sarr Nice 0-1
65' Gele kaart Nice Gele kaart voor C. Jallet Nice
73' Gele kaart Nice Gele kaart voor M. Maolida Nice
75' Wissel Nice Wissel J. Makengo voor M. Balotelli Nice
82' Wissel Nîmes Wissel R. Alioui voor S. Thioub Nîmes
87' Wissel Nice Wissel R. Walter voor M. Maolida Nice
91' Gele kaart Nîmes Gele kaart voor T. Valls Nîmes
93' Gele kaart Nîmes Gele kaart voor T. Savanier Nîmes
Video hoogtepunten en samenvatting Nîmes - Nice
Opstellingen Nîmes - Nice
De opstellingen van Nîmes en Nice zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Nîmes gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Nice zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.