Nabeschouwing Nîmes - PSG (2-4) || Ligue 1 2018/2019

Zaterdag 1 september 2018 - 17:00 uur

In de Ligue 1 2018/2019 neemt Nîmes het zaterdag 1 september 2018 om 17:00 uur in eigen huis op tegen PSG. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade des Costières in Nîmes.

Via de Nîmes - PSG live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Nîmes - PSG (2-4)

Het Ligue 1 duel tussen Nîmes en PSG is onder leiding van scheidsrechter Jérôme Brisard geëindigd in een 2-4 overwinning voor PSG. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 36e minuut door Neymar, waarmee Paris Saint Germain met 0-1 de leiding nam. Paris Saint Germain vergrootte in de 40e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Á. Di María op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 63e minuut wist Nîmes de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via A. Bobichon.

T. Savanier zette Nîmes even later op 2-2 nadat hij een door scheidsrechter Jérôme Brisard toegekende penalty wist te benutten. Paris Saint Germain leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 77 minuten op voorsprong na een goal van K. Mbappé: 2-3. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 92e minuut en kwam op naam te staan van Paris Saint Germain speler E. Cavani, die daarmee tekende voor de 2-4. Na 94 minuten werd K. Mbappé van Paris Saint Germain met een rode kaart naar de kleedkamer gestuurd, waardoor Paris Saint Germain het restant van de wedstrijd met een man minder moest volbrengen. In de 95e minuut werd opnieuw een rode kaart getrokken. Dit keer moest T. Savanier van Nîmes vroegtijdig het veld verlaten.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Jérôme Brisard bij een 2-4 eindstand in het voordeel van PSG.

LIVE Nîmes - PSG 2-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Nîmes - PSG teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Gele kaart Nîmes Gele kaart voor M. Diallo Nîmes
18' Gele kaart Paris Saint Germain Gele kaart voor K. Mbappé Paris Saint Germain
36' Doelpunt Paris Saint Germain Doelpunt Neymar met assist van T. Meunier Paris Saint Germain 0-1
40' Doelpunt Paris Saint Germain Doelpunt Á. Di María Paris Saint Germain 0-2
46' Wissel Nîmes Wissel A. Bobichon voor M. Diallo Nîmes
51' Gele kaart Paris Saint Germain Gele kaart voor Neymar Paris Saint Germain
58' Gele kaart Paris Saint Germain Gele kaart voor T. Meunier Paris Saint Germain
63' Doelpunt Nîmes Doelpunt A. Bobichon met assist van S. Thioub Nîmes 1-2
66' Wissel Nîmes Wissel C. Dépres voor B. Guillaume Nîmes
66' Wissel Paris Saint Germain Wissel T. Kehrer voor S. Nsoki Paris Saint Germain
71' Penalty Nîmes Penalty T. Savanier Nîmes 2-2
77' Doelpunt Paris Saint Germain Doelpunt K. Mbappé met assist van P. Kimpembe Paris Saint Germain 2-3
83' Wissel Paris Saint Germain Wissel J. Draxler voor Á. Di María Paris Saint Germain
87' Wissel Nîmes Wissel U. Bozok voor T. Valls Nîmes
91' Wissel Paris Saint Germain Wissel C. Nkunku voor Neymar Paris Saint Germain
92' Doelpunt Paris Saint Germain Doelpunt E. Cavani Paris Saint Germain 2-4
94' Rode kaart Paris Saint Germain Rode kaart voor K. Mbappé Paris Saint Germain
95' Rode kaart Nîmes Rode kaart voor T. Savanier Nîmes
Video hoogtepunten en samenvatting Nîmes - PSG
Opstellingen Nîmes - PSG
De opstellingen van Nîmes en PSG zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Nîmes gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en PSG zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Nîmes - PSG

Nîmes en PSG treffen elkaar in de 4e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jérôme Brisard en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Nîmes en PSG elkaar treffen in de Ligue 1.

Winst Nîmes 0
Winst PSG 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Nîmes op een 4e positie staat, terwijl we PSG terugvinden op de 1e plaats.