Nabeschouwing Nîmes - Strasbourg (2-2) || Ligue 1 2018/2019

Zaterdag 16 maart 2019 - 20:00 uur

In de Ligue 1 2018/2019 neemt Nîmes het zaterdag 16 maart 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Strasbourg. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade des Costières in Nîmes.

Via de Nîmes - Strasbourg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Nîmes - Strasbourg (2-2)

De Ligue 1 2018/2019 wedstrijd tussen Nîmes en Strasbourg geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door L. Mothiba, waarmee Strasbourg met 0-1 de leiding nam. Strasbourg vergrootte in de 53e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Y. Fofana op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 66e minuut wist Nîmes de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via H. Lybohy.

T. Savanier zette Nîmes even later op 2-2 nadat hij een door scheidsrechter Amaury Delerue toegekende penalty wist te benutten.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Nîmes - Strasbourg 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Nîmes - Strasbourg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Wissel Nîmes Wissel H. Lybohy voor L. Landre Nîmes
9' Doelpunt Strasbourg Doelpunt L. Mothiba met assist van A. Gonçalves Strasbourg 0-1
14' Gele kaart Strasbourg Gele kaart voor Nuno Da Costa Strasbourg
25' Wissel Nîmes Wissel S. Thioub voor S. Alakouch Nîmes
46' Gele kaart Strasbourg Gele kaart voor L. Carole Strasbourg
49' Gele kaart Strasbourg Gele kaart voor S. Prcić Strasbourg
53' Doelpunt Strasbourg Doelpunt Y. Fofana met assist van Nuno Da Costa Strasbourg 0-2
55' Gele kaart Nîmes Gele kaart voor Denis Bouanga Nîmes
59' Gele kaart Nîmes Gele kaart voor T. Valls Nîmes
66' Doelpunt Nîmes Doelpunt H. Lybohy met assist van T. Savanier Nîmes 1-2
67' Wissel Nîmes Wissel U. Bozok voor T. Valls Nîmes
68' Gele kaart Nîmes Gele kaart voor R. Ripart Nîmes
77' Wissel Strasbourg Wissel D. Liénard voor L. Carole Strasbourg
85' Wissel Strasbourg Wissel L. Zohi voor Nuno Da Costa Strasbourg
86' Gele kaart Nîmes Gele kaart voor T. Savanier Nîmes
87' Gele kaart Strasbourg Gele kaart voor L. Mothiba Strasbourg
90' Gele kaart Strasbourg Gele kaart voor L. Koné Strasbourg
92' Penalty Nîmes Penalty T. Savanier Nîmes 2-2
Video hoogtepunten en samenvatting Nîmes - Strasbourg
Opstellingen Nîmes - Strasbourg
De opstellingen van Nîmes en Strasbourg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Nîmes gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Strasbourg zal beginnen in een 3-1-4-2 opstelling.