Nabeschouwing Olympique Lyon - Angers SCO (2-1) || Ligue 1

Vrijdag 19 april 2019 - 20:45 uur

In de Ligue 1 neemt Olympique Lyon het vrijdag 19 april 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Angers SCO. De wedstrijd wordt gespeeld in Groupama Stadium in Décines-Charpieu.

Via de Olympique Lyon - Angers SCO live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Olympique Lyon - Angers SCO (2-1)

Het Ligue 1 duel tussen Olympique Lyon en Angers SCO is onder leiding van scheidsrechter Benoît Millot geëindigd in een 2-1 overwinning voor Olympique Lyon. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door M. Depay, waarmee Olympique Lyonnais met 1-0 de leiding nam. Olympique Lyonnais vergrootte in de 39e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Terrier op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Een eigen doelpunt van L. Tousart zorgde ervoor dat Angers SCO in de 89e minuut op 2-1 kwam te staan.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Benoît Millot, waardoor Olympique Lyon dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Olympique Lyon - Angers SCO
Goals
2
1
Balbezit
64%
36%
Gele kaarten
0
2
Schoten totaal
24
11
Schoten op doel
11
3
Aanvallen
162
109
Gevaarlijke aanvallen
55
35
Passes
726
398
Overtredingen
9
5
Buitenspel
1
1
Corners
7
7
Wissels
3
3
LIVE Olympique Lyon - Angers SCO 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Olympique Lyon - Angers SCO teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
14' Doelpunt Olympique Lyonnais Doelpunt M. Depay met assist van H. Aouar Olympique Lyonnais 1-0
39' Doelpunt Olympique Lyonnais Doelpunt M. Terrier met assist van H. Aouar Olympique Lyonnais 2-0
53' Wissel Angers SCO Wissel W. Kanga voor P. Capelle Angers SCO
58' Gele kaart Angers SCO Gele kaart voor T. Mangani Angers SCO
64' Gele kaart Angers SCO Gele kaart voor A. Fulgini T. Mangani Angers SCO
64' Wissel Angers SCO Wissel W. Kanga voor Angers SCO
76' Wissel Olympique Lyonnais Wissel F. El Melali voor V. Pajot Olympique Lyonnais
76' Wissel Angers SCO Wissel B. Traoré voor M. Terrier Angers SCO
84' Wissel Olympique Lyonnais Wissel L. Tousart voor N. Fekir Olympique Lyonnais
89' Eigen doelpunt Angers SCO Eigen doelpunt L. Tousart Angers SCO 2-1
90' Wissel Olympique Lyonnais Wissel M. Dembélé voor M. Depay Olympique Lyonnais
Opstellingen Olympique Lyon - Angers SCO
De opstellingen van Olympique Lyon en Angers SCO zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Olympique Lyon gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Angers SCO zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Bruno Génésio
Formatie 4-1-4-1
Coach Stéphane Moulin
Voorbeschouwing Olympique Lyon - Angers SCO

Olympique Lyon en Angers SCO treffen elkaar in de 33e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Benoît Millot en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Olympique Lyon en Angers SCO elkaar treffen in de Ligue 1.

Resultaat Aantal
Winst Olympique Lyon 0
Winst Angers SCO 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Olympique Lyon op een 3e positie staat, terwijl we Angers SCO terugvinden op de 12e plaats.

Tags
Olympique Lyon - Angers SCO Opstelling Olympique Lyon Opstelling Angers SCO Live Olympique Lyon - Angers SCO Live Olympique Lyon - Angers SCO kijken Olympique Lyon - Angers SCO kijken Live Olympique Lyon - Angers SCO stream Olympique Lyon - Angers SCO Fox Sports Nabeschouwing Olympique Lyon - Angers SCO Uitslag Olympique Lyon - Angers SCO Statistieken Olympique Lyon - Angers SCO Ligue 1 2018/2019 Olympique Lyon - Angers SCO wedden Olympique Lyon - Angers SCO gokken Olympique Lyon - Angers SCO Unibet