Nabeschouwing Olympique Lyon - Reims (1-1) || Ligue 1

Vrijdag 11 januari 2019 - 20:45 uur

In de Ligue 1 neemt Olympique Lyon het vrijdag 11 januari 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Reims. De wedstrijd wordt gespeeld in Groupama Stadium in Décines-Charpieu.

Via de Olympique Lyon - Reims live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Olympique Lyon - Reims (1-1)

In de Ligue 1 heeft de wedstrijd tussen Olympique Lyon en Reims geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 34e minuut door P. Chavarría, waarmee Reims met 0-1 de leiding nam. Olympique Lyonnais kwam na 70 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van B. Traoré, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Olympique Lyon - Reims
Goals
1
1
Balbezit
67%
33%
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
15
9
Schoten op doel
5
5
Aanvallen
164
79
Gevaarlijke aanvallen
81
27
Passes
707
346
Overtredingen
14
7
Buitenspel
2
0
Corners
8
0
Wissels
3
3
LIVE Olympique Lyon - Reims 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Olympique Lyon - Reims teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
34' Doelpunt Reims Doelpunt P. Chavarría met assist van R. Oudin Reims 0-1
46' Wissel Olympique Lyonnais Wissel M. Cornet voor N. Fekir Olympique Lyonnais
62' Wissel Olympique Lyonnais Wissel M. Dembélé voor Fernando Marçal Olympique Lyonnais
70' Doelpunt Olympique Lyonnais Doelpunt B. Traoré met assist van M. Dembélé Olympique Lyonnais 1-1
71' Wissel Olympique Lyonnais Wissel M. Terrier voor B. Traoré Olympique Lyonnais
75' Wissel Reims Wissel S. Ojo voor P. Chavarría Reims
78' Wissel Reims Wissel T. Dingomé voor N. Mbemba Reims
83' Gele kaart Reims Gele kaart voor T. Foket Reims
90' Wissel Reims Wissel H. Kamara voor M. Cafaro Reims
Opstellingen Olympique Lyon - Reims
De opstellingen van Olympique Lyon en Reims zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Olympique Lyon gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Reims zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 3-4-1-2
Coach Bruno Génésio
Wissels Olympique Lyon
# Speler Pos.
30 Mathieu Gorgelin K
23 Kenny Tete V
15 Jérémy Morel V
24 Pape Cheikh Diop Gueye M
7 Martin Terrier A
9 Moussa Dembélé A
27 Gnaly Maxwell Cornet A
Formatie 4-3-3
Coach David Guion
Voorbeschouwing Olympique Lyon - Reims

Olympique Lyon en Reims treffen elkaar in de 20e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Benoît Millot en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Olympique Lyon en Reims elkaar treffen in de Ligue 1.

Resultaat Aantal
Winst Olympique Lyon 0
Winst Reims 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Olympique Lyon op een 3e positie staat, terwijl we Reims terugvinden op de 9e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Olympique Lyon - Reims Opstelling Olympique Lyon Opstelling Reims Live Olympique Lyon - Reims Live Olympique Lyon - Reims kijken Olympique Lyon - Reims kijken Live Olympique Lyon - Reims stream Olympique Lyon - Reims Fox Sports Nabeschouwing Olympique Lyon - Reims Uitslag Olympique Lyon - Reims Statistieken Olympique Lyon - Reims Ligue 1 2018/2019 Olympique Lyon - Reims wedden Olympique Lyon - Reims gokken Olympique Lyon - Reims Unibet