Nabeschouwing Olympique Lyon - Strasbourg (2-0) || Ligue 1 2018/2019

Vrijdag 24 augustus 2018 - 20:45 uur

In de Ligue 1 2018/2019 neemt Olympique Lyon het vrijdag 24 augustus 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Strasbourg. De wedstrijd wordt gespeeld in Groupama Stadium in Lyon.

Via de Olympique Lyon - Strasbourg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Olympique Lyon - Strasbourg (2-0)

Het Ligue 1 duel tussen Olympique Lyon en Strasbourg is onder leiding van scheidsrechter Amaury Delerue geëindigd in een 2-0 overwinning voor Olympique Lyon. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 42e minuut door M. Terrier, waarmee Olympique Lyonnais met 1-0 de leiding nam. Olympique Lyonnais vergrootte in de 64e minuut de voorsprong nadat het via een goal van B. Traoré op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Olympique Lyon.

LIVE Olympique Lyon - Strasbourg 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Olympique Lyon - Strasbourg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Gele kaart Olympique Lyonnais Gele kaart voor F. Mendy Olympique Lyonnais
15' Gele kaart Strasbourg Gele kaart voor I. Sissoko Strasbourg
42' Doelpunt Olympique Lyonnais Doelpunt M. Terrier met assist van F. Mendy Olympique Lyonnais 1-0
45' Gele kaart Strasbourg Gele kaart voor A. Thomasson Strasbourg
63' Wissel Strasbourg Wissel L. Ajorque voor A. Gonçalves Strasbourg
64' Doelpunt Olympique Lyonnais Doelpunt B. Traoré met assist van M. Depay Olympique Lyonnais 2-0
75' Wissel Strasbourg Wissel L. Zohi voor A. Caci Strasbourg
75' Wissel Olympique Lyonnais Wissel H. Aouar voor M. Terrier Olympique Lyonnais
79' Wissel Olympique Lyonnais Wissel N. Fekir voor P. Cheikh Olympique Lyonnais
84' Wissel Strasbourg Wissel Y. Fofana voor I. Sissoko Strasbourg
87' Wissel Olympique Lyonnais Wissel M. Díaz voor T. NDombèlé Olympique Lyonnais
Video hoogtepunten en samenvatting Olympique Lyon - Strasbourg
Opstellingen Olympique Lyon - Strasbourg
De opstellingen van Olympique Lyon en Strasbourg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Olympique Lyon gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Strasbourg zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Olympique Lyon - Strasbourg

Olympique Lyon en Strasbourg treffen elkaar in de 3e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Amaury Delerue en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Olympique Lyon en Strasbourg in de Ligue 1 vond plaats op 12 mei 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Strasbourg. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide ploegen is Olympique Lyon favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl Strasbourg slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Olympique Lyon 5
Winst Strasbourg 1
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Olympique Lyon op een 10e positie staat, terwijl we Strasbourg terugvinden op de 7e plaats.