Nabeschouwing PSG - Amiens SC (5-0) || Ligue 1 2018/2019

Zaterdag 20 oktober 2018 - 17:00 uur

In de Ligue 1 2018/2019 neemt PSG het zaterdag 20 oktober 2018 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Amiens SC. De wedstrijd wordt gespeeld in Parc des Princes in Paris.

Via de PSG - Amiens SC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing PSG - Amiens SC (5-0)

Het Ligue 1 duel tussen PSG en Amiens SC is onder leiding van scheidsrechter Mikael Lesage geëindigd in een 5-0 overwinning voor PSG. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door Marquinhos, waarmee Paris Saint Germain met 1-0 de leiding nam. Paris Saint Germain vergrootte in de 42e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Rabiot op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 80e minuut volgde een derde treffer van Paris Saint Germain, waarmee J. Draxler zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Paris Saint Germain geen gas terug, waardoor in de 82e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van K. Mbappé. Er volgde ook nog een vijfde en laatste doelpunt voor Paris Saint Germain. Deze werd gescoord door M. Diaby in de 87e minuut die daarmee de eindstand op het scorebord zette.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Mikael Lesage bij een 5-0 eindstand in het voordeel van PSG.

LIVE PSG - Amiens SC 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd PSG - Amiens SC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Paris Saint Germain Doelpunt Marquinhos met assist van Á. Di María Paris Saint Germain 1-0
42' Doelpunt Paris Saint Germain Doelpunt A. Rabiot met assist van Á. Di María Paris Saint Germain 2-0
46' Wissel Paris Saint Germain Wissel L. Diarra voor M. Verratti Paris Saint Germain
59' Wissel Paris Saint Germain Wissel M. Diaby voor Á. Di María Paris Saint Germain
67' Wissel Amiens SC Wissel M. Konaté voor O. El Hajjam Amiens SC
74' Wissel Amiens SC Wissel M. Bodmer voor Ganso Amiens SC
80' Doelpunt Paris Saint Germain Doelpunt J. Draxler Paris Saint Germain 3-0
81' Wissel Amiens SC Wissel A. Blin voor E. Gnahoré Amiens SC
82' Doelpunt Paris Saint Germain Doelpunt K. Mbappé met assist van M. Diaby Paris Saint Germain 4-0
86' Wissel Paris Saint Germain Wissel K. Rimane voor A. Rabiot Paris Saint Germain
87' Doelpunt Paris Saint Germain Doelpunt M. Diaby Paris Saint Germain 5-0
Video hoogtepunten en samenvatting PSG - Amiens SC
Opstellingen PSG - Amiens SC
De opstellingen van PSG en Amiens SC zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat PSG gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Amiens SC zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.