Nabeschouwing PSG - Dijon (4-0) || Ligue 1

Zaterdag 18 mei 2019 - 21:00 uur

In de Ligue 1 neemt PSG het zaterdag 18 mei 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Dijon. De wedstrijd wordt gespeeld in Parc des Princes in Paris.

Via de PSG - Dijon live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing PSG - Dijon (4-0)

Het Ligue 1 duel tussen PSG en Dijon is onder leiding van scheidsrechter Jérôme Brisard geëindigd in een 4-0 overwinning voor PSG. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. PSG kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van Á. Di María. PSG vergrootte in de 4e minuut de voorsprong nadat het via een goal van E. Cavani op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 36e minuut volgde een derde treffer van PSG, waarmee K. Mbappé zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor PSG in de 56e minuut, nadat K. Mbappé de 4-0 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor PSG.

Wedstrijdstatistieken PSG - Dijon
Goals
4
0
Balbezit
66%
34%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
17
13
Schoten op doel
7
3
Aanvallen
141
98
Gevaarlijke aanvallen
48
34
Passes
713
346
Overtredingen
13
4
Corners
2
5
Wissels
3
3
LIVE PSG - Dijon 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd PSG - Dijon teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
3' Doelpunt PSG Doelpunt Á. Di María met assist van J. Draxler PSG 1-0
4' Doelpunt PSG Doelpunt E. Cavani met assist van Á. Di María PSG 2-0
31' Gele kaart PSG Gele kaart voor T. Meunier PSG
36' Doelpunt PSG Doelpunt K. Mbappé PSG 3-0
46' Wissel Dijon Wissel A. Bouka Moutou voor O. Haddadi Dijon
56' Doelpunt PSG Doelpunt K. Mbappé met assist van L. Paredes PSG 4-0
62' Wissel Dijon Wissel N. Sliti voor F. Balmont Dijon
71' Gele kaart Dijon Gele kaart voor R. Amalfitano Dijon
77' Wissel PSG Wissel C. Dagba voor T. Meunier PSG
78' Wissel PSG Wissel M. Diaby voor Á. Di María PSG
86' Wissel Dijon Wissel B. Jeannot voor W. Saïd Dijon
87' Wissel PSG Wissel C. Nkunku voor L. Kurzawa PSG
Opstellingen PSG - Dijon
De opstellingen van PSG en Dijon zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat PSG gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Dijon zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Antoine Kombouare
Voorbeschouwing PSG - Dijon

PSG en Dijon treffen elkaar in de 37e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jérôme Brisard en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat PSG en Dijon elkaar treffen in de Ligue 1.

Resultaat Aantal
Winst PSG 0
Winst Dijon 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel PSG op een 1e positie staat, terwijl we Dijon terugvinden op de 19e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
PSG - Dijon Opstelling PSG Opstelling Dijon Live PSG - Dijon Live PSG - Dijon kijken PSG - Dijon kijken Live PSG - Dijon stream PSG - Dijon Fox Sports Nabeschouwing PSG - Dijon Uitslag PSG - Dijon Statistieken PSG - Dijon Ligue 1 2018/2019 PSG - Dijon wedden PSG - Dijon gokken PSG - Dijon Unibet