Nabeschouwing Reims - Amiens SC (2-2) || Ligue 1 2018/2019

Zaterdag 2 maart 2019 - 20:00 uur

In de Ligue 1 2018/2019 neemt Reims het zaterdag 2 maart 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Amiens SC. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Auguste-Delaune II in Reims.

Via de Reims - Amiens SC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Reims - Amiens SC (2-2)

De Ligue 1 2018/2019 wedstrijd tussen Reims en Amiens SC geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 39 minuten. M. Konaté maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Amiens SC vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Een ongelukkig eigen doelpunt van Y. Abdelhamid zorgde ervoor dat Amiens SC op 0-2 kwam te staan in de 44e minuut. In de 70e minuut wist Reims de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via B. Dia.

Na 84 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat M. Cafaro de 2-2 maakte voor Reims. Hierdoor volgde voor beide ploegen en het publiek nog een spannende slotfase. Helaas zou het daarna ondanks een spannend slot niet meer tot doelpunten komen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Reims - Amiens SC 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Reims - Amiens SC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

37' Wissel Reims Wissel M. Doumbia voor N. Mbemba Reims
39' Penalty Amiens SC Penalty M. Konaté Amiens SC 0-1
44' Eigen doelpunt Amiens SC Eigen doelpunt Y. Abdelhamid Amiens SC 0-2
66' Wissel Reims Wissel B. Dia voor R. Oudin Reims
70' Doelpunt Reims Doelpunt B. Dia met assist van A. Romao Reims 1-2
75' Gele kaart Amiens SC Gele kaart voor E. Pieters Amiens SC
76' Wissel Amiens SC Wissel E. Gnahoré voor M. Konaté Amiens SC
81' Wissel Reims Wissel M. Cafaro voor T. Dingomé Reims
82' Gele kaart Reims Gele kaart voor B. Dia Reims
83' Wissel Amiens SC Wissel B. Dibassy voor S. Ghoddos Amiens SC
84' Doelpunt Reims Doelpunt M. Cafaro Reims 2-2
Video hoogtepunten en samenvatting Reims - Amiens SC
Opstellingen Reims - Amiens SC
De opstellingen van Reims en Amiens SC zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Reims gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Amiens SC zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.