Nabeschouwing Reims - Olympique Lyon (1-0) || Ligue 1 2018/2019

Vrijdag 17 augustus 2018 - 20:45 uur

In de Ligue 1 2018/2019 neemt Reims het vrijdag 17 augustus 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Olympique Lyon. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Auguste-Delaune II in Reims.

Via de Reims - Olympique Lyon live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Reims - Olympique Lyon (1-0)

Het Ligue 1 duel tussen Reims en Olympique Lyon is onder leiding van scheidsrechter Ruddy Buquet geëindigd in een 1-0 overwinning voor Reims. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 32e minuut door P. Chavarría, waarmee Reims met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Olympique Lyon dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Reims.

LIVE Reims - Olympique Lyon 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Reims - Olympique Lyon teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

32' Doelpunt Reims Doelpunt P. Chavarría met assist van G. Konan Reims 1-0
66' Wissel Olympique Lyonnais Wissel M. Cornet voor M. Díaz Olympique Lyonnais
66' Wissel Olympique Lyonnais Wissel M. Terrier voor H. Aouar Olympique Lyonnais
69' Wissel Reims Wissel N. Mbemba voor M. Martin Reims
75' Wissel Reims Wissel M. Cafaro voor R. Oudin Reims
81' Wissel Reims Wissel Suk Hyun-Jun voor P. Chavarría Reims
83' Wissel Olympique Lyonnais Wissel Rafael voor L. Dubois Olympique Lyonnais
84' Gele kaart Reims Gele kaart voor X. Chavalerin Reims
91' Gele kaart Reims Gele kaart voor Suk Hyun-Jun Reims
Video hoogtepunten en samenvatting Reims - Olympique Lyon
Opstellingen Reims - Olympique Lyon
De opstellingen van Reims en Olympique Lyon zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Reims gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Olympique Lyon zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Reims - Olympique Lyon

Reims en Olympique Lyon treffen elkaar in de 2e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ruddy Buquet en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Reims en Olympique Lyon in de Ligue 1 vond plaats op 14 mei 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Reims. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide teams is Olympique Lyon favoriet. 5 keer wist de ploeg van Reims te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Reims. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Reims 3
Winst Olympique Lyon 5
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Reims op een 10e positie staat, terwijl we Olympique Lyon terugvinden op de 6e plaats.