Nabeschouwing Reims - Strasbourg (2-1) || Ligue 1 2018/2019

Zaterdag 15 december 2018 - 20:00 uur

In de Ligue 1 2018/2019 neemt Reims het zaterdag 15 december 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Strasbourg. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Auguste-Delaune II in Reims.

Via de Reims - Strasbourg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Reims - Strasbourg (2-1)

Het Ligue 1 duel tussen Reims en Strasbourg is onder leiding van scheidsrechter Florent Batta geëindigd in een 2-1 overwinning voor Reims. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door M. Doumbia, waarmee Reims met 1-0 de leiding nam. Strasbourg kwam in de 48e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Thomasson, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 66e minuut zette M. Cafaro zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Reims de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Florent Batta, waardoor Reims dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Reims - Strasbourg 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Reims - Strasbourg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Reims Doelpunt M. Doumbia Reims 1-0
48' Doelpunt Strasbourg Doelpunt A. Thomasson Strasbourg 1-1
64' Wissel Reims Wissel M. Cafaro voor M. Martin Reims
66' Doelpunt Reims Doelpunt M. Cafaro Reims 2-1
66' Wissel Strasbourg Wissel B. Corgnet voor L. Ajorque Strasbourg
71' Gele kaart Reims Gele kaart voor A. Romao Reims
76' Wissel Strasbourg Wissel L. Zohi voor A. Caci Strasbourg
76' Gele kaart Strasbourg Gele kaart voor S. Mitrović Strasbourg
77' Wissel Reims Wissel A. Ndom voor M. Doumbia Reims
83' Wissel Strasbourg Wissel Nuno Da Costa voor I. Sissoko Strasbourg
88' Wissel Reims Wissel S. Ojo voor Suk Hyun-Jun Reims
Video hoogtepunten en samenvatting Reims - Strasbourg
Opstellingen Reims - Strasbourg
De opstellingen van Reims en Strasbourg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Reims gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Strasbourg zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.