Nabeschouwing Reims - Toulouse (0-1) || Ligue 1 2018/2019

Woensdag 5 december 2018 - 19:00 uur

In de Ligue 1 2018/2019 neemt Reims het woensdag 5 december 2018 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Toulouse. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Auguste-Delaune II in Reims.

Via de Reims - Toulouse live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Reims - Toulouse (0-1)

Het Ligue 1 duel tussen Reims en Toulouse is onder leiding van scheidsrechter Jeremy Stinat geëindigd in een 0-1 overwinning voor Toulouse. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 45e minuut door Issiaga Sylla, waarmee Toulouse met 0-1 de leiding nam. In de 96e minuut kreeg Manu García van Toulouse voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Toulouse de resterende minuten met een man minder moest volbrengen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Toulouse.

LIVE Reims - Toulouse 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Reims - Toulouse teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

39' Gele kaart Toulouse Gele kaart voor M. Gradel Toulouse
45' Doelpunt Toulouse Doelpunt Issiaga Sylla Toulouse 0-1
46' Gele kaart Toulouse Gele kaart voor J. Durmaz Toulouse
48' Gele kaart Reims Gele kaart voor A. Romao Reims
60' Gele kaart Reims Gele kaart voor B. Engels Reims
62' Wissel Toulouse Wissel Y. Cahuzac voor K. Sidibé Toulouse
62' Wissel Reims Wissel H. Kamara voor M. Cafaro Reims
68' Wissel Toulouse Wissel Manu García voor C. Jean Toulouse
70' Wissel Reims Wissel Suk Hyun-Jun voor R. Oudin Reims
77' Gele kaart Toulouse Gele kaart voor Issiaga Sylla Toulouse
78' Gele kaart Toulouse Gele kaart voor Manu García Toulouse
79' Gele kaart Reims Gele kaart voor M. Doumbia Reims
82' Gele kaart Toulouse Gele kaart voor B. Diakité Toulouse
82' Wissel Reims Wissel A. Ndom voor A. Romao Reims
87' Wissel Toulouse Wissel M. Dossevi voor J. Durmaz Toulouse
96' Tweede gele kaart Toulouse Tweede gele kaart voor Manu García Toulouse
Video hoogtepunten en samenvatting Reims - Toulouse
Opstellingen Reims - Toulouse
De opstellingen van Reims en Toulouse zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Reims gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Toulouse zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.