Nabeschouwing Rennes - Angers SCO (1-0) || Ligue 1 2018/2019

Zaterdag 18 augustus 2018 - 20:00 uur

In de Ligue 1 2018/2019 neemt Rennes het zaterdag 18 augustus 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Angers SCO. De wedstrijd wordt gespeeld in Roazhon Park in Rennes.

Via de Rennes - Angers SCO live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rennes - Angers SCO (1-0)

Het Ligue 1 duel tussen Rennes en Angers SCO is onder leiding van scheidsrechter Olivier Thual geëindigd in een 1-0 overwinning voor Rennes. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 81e minuut door I. Sarr, waarmee Rennes met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Olivier Thual, waardoor Rennes de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE Rennes - Angers SCO 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rennes - Angers SCO teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Wissel Angers SCO Wissel C. NDoye voor V. Pajot Angers SCO
43' Gele kaart Angers SCO Gele kaart voor W. Kanga Angers SCO
58' Gele kaart Rennes Gele kaart voor J. Gelin Rennes
64' Wissel Angers SCO Wissel J. Reine-Adélaïde voor F. Tait Angers SCO
75' Wissel Rennes Wissel R. Del Castillo voor B. Bourigeaud Rennes
80' Wissel Rennes Wissel D. Poha voor J. Lea Siliki Rennes
81' Doelpunt Rennes Doelpunt I. Sarr Rennes 1-0
81' Wissel Angers SCO Wissel H. Manzala voor B. Santamaría Angers SCO
87' Wissel Rennes Wissel D. Da Silva voor D. Sakho Rennes
93' Gele kaart Angers SCO Gele kaart voor A. Fulgini Angers SCO
Video hoogtepunten en samenvatting Rennes - Angers SCO
Opstellingen Rennes - Angers SCO
De opstellingen van Rennes en Angers SCO zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rennes gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Angers SCO zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Rennes - Angers SCO

Rennes en Angers SCO treffen elkaar in de 2e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Olivier Thual en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rennes en Angers SCO in de Ligue 1 vond plaats op 20 januari 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Rennes. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide ploegen is Rennes favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Angers SCO slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Rennes 4
Winst Angers SCO 0
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rennes op een 15e positie staat, terwijl we Angers SCO terugvinden op de 11e plaats.