Nabeschouwing Rennes - Caen (3-1) || Ligue 1 2018/2019

Zondag 10 maart 2019 - 17:00 uur

In de Ligue 1 2018/2019 neemt Rennes het zondag 10 maart 2019 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Caen. De wedstrijd wordt gespeeld in Roazhon Park in Rennes.

Via de Rennes - Caen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rennes - Caen (3-1)

Het Ligue 1 duel tussen Rennes en Caen is onder leiding van scheidsrechter Benoît Millot geëindigd in een 3-1 overwinning voor Rennes. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door C. Ninga, waarmee Caen met 0-1 de leiding nam. In de 35e minuut kreeg Y. Armougom van Caen voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Caen de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Na de openingsgoal kwam Rennes in de 39e minuut op gelijke hoogte dankzij een doelpunt van B. Bourigeaud.

In de 58e minuut was het Rennes dat met 2-1 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van A. Hunou. Na 62 minuten werd de voorsprong voor Rennes vergroot nadat M. Niang de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Rennes.

LIVE Rennes - Caen 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rennes - Caen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Doelpunt Caen Doelpunt C. Ninga met assist van S. Khaoui Caen 0-1
25' Gele kaart Caen Gele kaart voor Y. Armougom Caen
35' Tweede gele kaart Caen Tweede gele kaart voor Y. Armougom Caen
39' Doelpunt Rennes Doelpunt B. Bourigeaud Rennes 1-1
42' Gele kaart Rennes Gele kaart voor C. Grenier Rennes
44' Wissel Caen Wissel P. Oniangué voor S. Khaoui Caen
47' Gele kaart Caen Gele kaart voor F. Fajr Caen
58' Doelpunt Rennes Doelpunt A. Hunou met assist van I. Sarr Rennes 2-1
62' Doelpunt Rennes Doelpunt M. Niang met assist van I. Sarr Rennes 3-1
69' Wissel Caen Wissel E. Joseph voor E. Crivelli Caen
69' Gele kaart Caen Gele kaart voor P. Oniangué Caen
71' Wissel Rennes Wissel M. Zeffane voor H. Traoré Rennes
73' Wissel Rennes Wissel J. Lea Siliki voor A. Hunou Rennes
75' Wissel Caen Wissel J. Deminguet voor M. Tchokounté Caen
80' Wissel Rennes Wissel J. Gelin voor H. Ben Arfa Rennes
81' Gele kaart Rennes Gele kaart voor R. Bensebaini Rennes
Video hoogtepunten en samenvatting Rennes - Caen
Opstellingen Rennes - Caen
De opstellingen van Rennes en Caen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rennes gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Caen zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Rennes - Caen

Rennes en Caen treffen elkaar in de 28e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Benoît Millot en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rennes en Caen in de Ligue 1 vond plaats op 3 november 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Rennes. Op basis van de afgelopen 17 duels tussen beide ploegen is Rennes favoriet. De thuisploeg wist 7 keer te winnen, terwijl Caen slechts 5 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Rennes 7
Winst Caen 5
Gelijkspel 5
Totaal 17

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rennes op een 10e positie staat, terwijl we Caen terugvinden op de 19e plaats.