Nabeschouwing Rennes - Montpellier (0-0) || Ligue 1

Zondag 20 januari 2019 - 15:00 uur

In de Ligue 1 neemt Rennes het zondag 20 januari 2019 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Montpellier. De wedstrijd wordt gespeeld in Roazhon Park in Rennes.

Via de Rennes - Montpellier live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rennes - Montpellier (0-0)

In de Ligue 1 heeft de wedstrijd tussen Rennes en Montpellier geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Rennes en Montpellier gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Montpellier kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Jérôme Miguelgorry niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Rennes - Montpellier
Balbezit
52%
48%
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
16
13
Schoten op doel
1
3
Aanvallen
118
118
Gevaarlijke aanvallen
55
42
Passes
457
420
Overtredingen
13
18
Corners
6
0
Wissels
2
2
LIVE Rennes - Montpellier 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rennes - Montpellier teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
41' Gele kaart Montpellier Gele kaart voor R. Aguilar Montpellier
50' Gele kaart Rennes Gele kaart voor D. Da Silva Rennes
53' Gele kaart Montpellier Gele kaart voor Hilton Montpellier
69' Wissel Rennes Wissel T. Siebatcheu voor M. Niang Rennes
74' Gele kaart Rennes Gele kaart voor I. Sarr Rennes
81' Wissel Montpellier Wissel S. Sambia voor G. Laborde Montpellier
82' Wissel Rennes Wissel G. Nyamsi voor D. Da Silva Rennes
88' Wissel Montpellier Wissel P. Škuletić voor A. Delort Montpellier
Opstellingen Rennes - Montpellier
De opstellingen van Rennes en Montpellier zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rennes gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Montpellier zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Julien Stéphan
Voorbeschouwing Rennes - Montpellier

Rennes en Montpellier treffen elkaar in de 21e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jérôme Miguelgorry en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Rennes en Montpellier elkaar treffen in de Ligue 1.

Resultaat Aantal
Winst Rennes 0
Winst Montpellier 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rennes op een 8e positie staat, terwijl we Montpellier terugvinden op de 6e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Rennes - Montpellier Opstelling Rennes Opstelling Montpellier Live Rennes - Montpellier Live Rennes - Montpellier kijken Rennes - Montpellier kijken Live Rennes - Montpellier stream Rennes - Montpellier Fox Sports Nabeschouwing Rennes - Montpellier Uitslag Rennes - Montpellier Statistieken Rennes - Montpellier Ligue 1 2018/2019 Rennes - Montpellier wedden Rennes - Montpellier gokken Rennes - Montpellier Unibet