Nabeschouwing Rennes - Nîmes (4-0) || Ligue 1 2018/2019

Zaterdag 22 december 2018 - 21:00 uur

In de Ligue 1 2018/2019 neemt Rennes het zaterdag 22 december 2018 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Nîmes. De wedstrijd wordt gespeeld in Roazhon Park in Rennes.

Via de Rennes - Nîmes live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rennes - Nîmes (4-0)

Het Ligue 1 duel tussen Rennes en Nîmes is onder leiding van scheidsrechter Jeremy Stinat geëindigd in een 4-0 overwinning voor Rennes. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door B. André, waarmee Rennes met 1-0 de leiding nam. Rennes vergrootte in de 14e minuut de voorsprong nadat het via een goal van B. Bourigeaud op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 47e minuut volgde een derde treffer van Rennes, waarmee T. Siebatcheu zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Rennes in de 67e minuut, nadat T. Siebatcheu de 4-0 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Rennes.

LIVE Rennes - Nîmes 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rennes - Nîmes teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Rennes Doelpunt B. André met assist van B. Bourigeaud Rennes 1-0
14' Doelpunt Rennes Doelpunt B. Bourigeaud met assist van T. Siebatcheu Rennes 2-0
34' Gele kaart Nîmes Gele kaart voor A. Briançon Nîmes
47' Doelpunt Rennes Doelpunt T. Siebatcheu met assist van I. Sarr Rennes 3-0
54' Wissel Nîmes Wissel U. Bozok voor S. Thioub Nîmes
55' Wissel Nîmes Wissel S. Alakouch voor T. Valls Nîmes
67' Doelpunt Rennes Doelpunt T. Siebatcheu Rennes 4-0
68' Wissel Rennes Wissel J. Johansson voor T. Siebatcheu Rennes
76' Wissel Nîmes Wissel A. Bobichon voor Denis Bouanga Nîmes
79' Gele kaart Rennes Gele kaart voor H. Traoré Rennes
81' Wissel Rennes Wissel R. Del Castillo voor B. Bourigeaud Rennes
86' Wissel Rennes Wissel J. Lea Siliki voor C. Grenier Rennes
88' Gele kaart Nîmes Gele kaart voor G. Paquiez Nîmes
Video hoogtepunten en samenvatting Rennes - Nîmes
Opstellingen Rennes - Nîmes
De opstellingen van Rennes en Nîmes zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rennes gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Nîmes zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.