Nabeschouwing Rennes - Olympique Lyon (0-1) || Ligue 1

Vrijdag 29 maart 2019 - 20:45 uur

In de Ligue 1 neemt Rennes het vrijdag 29 maart 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Olympique Lyon. De wedstrijd wordt gespeeld in Roazhon Park in Rennes.

Via de Rennes - Olympique Lyon live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rennes - Olympique Lyon (0-1)

Het Ligue 1 duel tussen Rennes en Olympique Lyon is onder leiding van scheidsrechter Antony Gautier geëindigd in een 0-1 overwinning voor Olympique Lyon. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 86e minuut door M. Terrier, waarmee Olympique Lyonnais met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Olympique Lyon dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Antony Gautier, waardoor Olympique Lyon de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Rennes - Olympique Lyon
Balbezit
44%
56%
Gele kaarten
2
3
Schoten totaal
12
18
Schoten op doel
2
5
Aanvallen
99
108
Gevaarlijke aanvallen
53
61
Passes
379
472
Overtredingen
13
19
Buitenspel
0
4
Corners
2
6
Wissels
2
2
LIVE Rennes - Olympique Lyon 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rennes - Olympique Lyon teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
35' Wissel Rennes Wissel J. Gelin voor J. Lea Siliki Rennes
45' Gele kaart Rennes Gele kaart voor A. Hunou Rennes
74' Wissel Olympique Lyonnais Wissel M. Terrier voor M. Dembélé Olympique Lyonnais
77' Wissel Rennes Wissel Marcelo voor Rennes
77' Gele kaart Olympique Lyonnais Gele kaart voor R. Del Castillo M. Niang Olympique Lyonnais
82' Gele kaart Rennes Gele kaart voor M. Zeffane Rennes
83' Gele kaart Olympique Lyonnais Gele kaart voor H. Aouar Olympique Lyonnais
84' Wissel Olympique Lyonnais Wissel B. Traoré voor M. Depay Olympique Lyonnais
86' Doelpunt Olympique Lyonnais Doelpunt M. Terrier met assist van L. Dubois Olympique Lyonnais 0-1
92' Gele kaart Olympique Lyonnais Gele kaart voor T. NDombèlé Olympique Lyonnais
Opstellingen Rennes - Olympique Lyon
De opstellingen van Rennes en Olympique Lyon zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rennes gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Olympique Lyon zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Formatie 4-4-2
Coach
Wissels Rennes
# Speler Pos.
34 Wissel
1 Loïc Badiashile Mukinayi K
34 Sacha Boey V
26 Jérémy Gelin V
22 Romain Del Castillo M
33 Eduardo Camavinga M
8 Clément Grenier M
19 Armand Lauriente A
Voorbeschouwing Rennes - Olympique Lyon

Rennes en Olympique Lyon treffen elkaar in de 30e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Antony Gautier en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Rennes en Olympique Lyon elkaar treffen in de Ligue 1.

Resultaat Aantal
Winst Rennes 0
Winst Olympique Lyon 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rennes op een 8e positie staat, terwijl we Olympique Lyon terugvinden op de 3e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mistig.

Tags
Rennes - Olympique Lyon Opstelling Rennes Opstelling Olympique Lyon Live Rennes - Olympique Lyon Live Rennes - Olympique Lyon kijken Rennes - Olympique Lyon kijken Live Rennes - Olympique Lyon stream Rennes - Olympique Lyon Fox Sports Nabeschouwing Rennes - Olympique Lyon Uitslag Rennes - Olympique Lyon Statistieken Rennes - Olympique Lyon Ligue 1 2018/2019 Rennes - Olympique Lyon wedden Rennes - Olympique Lyon gokken Rennes - Olympique Lyon Unibet