Nabeschouwing Saint-Étienne - Lille (0-1) || Ligue 1 2018/2019

Zondag 10 maart 2019 - 15:00 uur



In de Ligue 1 2018/2019 neemt Saint-Étienne het zondag 10 maart 2019 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Lille. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Geoffroy-Guichard in Saint-etienne.

Via de Saint-Étienne - Lille live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Saint-Étienne - Lille (0-1)

Het Ligue 1 duel tussen Saint-Étienne en Lille is onder leiding van scheidsrechter Mikael Lesage geëindigd in een 0-1 overwinning voor Lille. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 87e minuut door N. Pépé, waarmee LOSC Lille met 0-1 de leiding nam. In de 90e minuut kreeg M. Debuchy van Saint-Étienne voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Saint-Étienne de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. In de 93e minuut moest Saint-Étienne verder met een man minder nadat W. Khazri een rode kaart had gekregen. Het lukte Lille in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Mikael Lesage, waardoor Lille de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Saint-Étienne - Lille
Balbezit
54%
46%
Rode kaarten
2
0
Gele kaarten
4
3
Schoten totaal
6
14
Schoten op doel
1
8
Aanvallen
93
104
Gevaarlijke aanvallen
64
37
Passes
362
311
Overtredingen
10
12
Buitenspel
1
0
Corners
9
4
Wissels
3
3
LIVE Saint-Étienne - Lille 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Saint-Étienne - Lille teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
52' Gele kaart Saint-Étienne Gele kaart voor Y. MVila Saint-Étienne
59' Gele kaart LOSC Lille Gele kaart voor Xeka LOSC Lille
62' Gele kaart Saint-Étienne Gele kaart voor M. Debuchy Saint-Étienne
66' Wissel LOSC Lille Wissel Luiz Araujo voor Rafael Leão LOSC Lille
70' Gele kaart Saint-Étienne Gele kaart voor T. Kolodziejczak Saint-Étienne
72' Wissel Saint-Étienne Wissel V. Vada voor R. Hamouma Saint-Étienne
72' Wissel Saint-Étienne Wissel A. Nordin voor Y. Aït Bennasser Saint-Étienne
79' Wissel Saint-Étienne Wissel M. Gueye voor R. Berič Saint-Étienne
79' Gele kaart LOSC Lille Gele kaart voor J. Bamba LOSC Lille
83' Wissel LOSC Lille Wissel L. Rémy voor J. Bamba LOSC Lille
87' Doelpunt LOSC Lille Doelpunt N. Pépé met assist van Luiz Araujo LOSC Lille 0-1
90' Gele kaart LOSC Lille Gele kaart voor J. Ikoné LOSC Lille
90' Tweede gele kaart Saint-Étienne Tweede gele kaart voor M. Debuchy Saint-Étienne
91' Wissel LOSC Lille Wissel Thiago Maia voor J. Ikoné LOSC Lille
93' Rode kaart Saint-Étienne Rode kaart voor W. Khazri Saint-Étienne
Video hoogtepunten en samenvatting Saint-Étienne - Lille
Opstellingen Saint-Étienne - Lille
De opstellingen van Saint-Étienne en Lille zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Saint-Étienne gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Lille zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Jean-Louis Gasset
Wissels Saint-Étienne
# Speler Pos.
30 Jessy Moulin K
33 Mickaël Panos V
3 Pierre-Yves Polomat V
18 Arnaud Nordin M
23 Valentín Vada M
31 Lamine Ghezali A
13 Makhtar Gueye A
Voorbeschouwing Saint-Étienne - Lille

Saint-Étienne en Lille treffen elkaar in de 28e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mikael Lesage en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Saint-Étienne en Lille in de Ligue 1 vond plaats op 6 oktober 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lille. Op basis van de afgelopen 27 duels tussen beide teams is Lille favoriet. 14 keer wist de ploeg van Saint-Étienne te winnen, tegenover 6 winstpartijen voor Saint-Étienne. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Saint-Étienne 6
Winst Lille 14
Gelijkspel 7
Totaal 27

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Saint-Étienne op een 5e positie staat, terwijl we Lille terugvinden op de 2e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is motregen.

Tags
Saint-Étienne - Lille Opstelling Saint-Étienne Opstelling Lille Live Saint-Étienne - Lille Live Saint-Étienne - Lille kijken Saint-Étienne - Lille kijken Live Saint-Étienne - Lille stream Saint-Étienne - Lille Fox Sports Nabeschouwing Saint-Étienne - Lille Uitslag Saint-Étienne - Lille Statistieken Saint-Étienne - Lille Ligue 1 2018/2019 Saint-Étienne - Lille wedden Saint-Étienne - Lille gokken Saint-Étienne - Lille Unibet