Nabeschouwing Saint-Étienne - Olympique Lyon (1-2) || Ligue 1 2018/2019

Zondag 20 januari 2019 - 21:00 uur



In de Ligue 1 2018/2019 neemt Saint-Étienne het zondag 20 januari 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Olympique Lyon. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Geoffroy-Guichard in Saint-etienne.

Via de Saint-Étienne - Olympique Lyon live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Saint-Étienne - Olympique Lyon (1-2)

Het Ligue 1 duel tussen Saint-Étienne en Olympique Lyon is onder leiding van scheidsrechter Benoît Bastien geëindigd in een 1-2 overwinning voor Olympique Lyon. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door R. Hamouma, waarmee Saint-Étienne met 1-0 de leiding nam. Een benutte penalty van N. Fekir in de 65e minuut zorgde er even later voor dat Olympique Lyonnais weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 95e minuut zette M. Dembélé zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Olympique Lyonnais de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Benoît Bastien, waardoor Olympique Lyon dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Saint-Étienne - Olympique Lyon
Goals
1
2
Balbezit
34%
66%
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
15
23
Schoten op doel
9
7
Aanvallen
89
147
Gevaarlijke aanvallen
32
59
Passes
285
536
Overtredingen
18
7
Buitenspel
4
5
Corners
4
4
Wissels
3
3
LIVE Saint-Étienne - Olympique Lyon 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Saint-Étienne - Olympique Lyon teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
20' Gele kaart Olympique Lyonnais Gele kaart voor Marcelo Olympique Lyonnais
21' Doelpunt Saint-Étienne Doelpunt R. Hamouma met assist van Gabriel Silva Saint-Étienne 1-0
43' Gele kaart Saint-Étienne Gele kaart voor K. Monnet-Paquet Saint-Étienne
58' Wissel Olympique Lyonnais Wissel M. Dembélé voor B. Traoré Olympique Lyonnais
65' Gele kaart Saint-Étienne Gele kaart voor L. Perrin Saint-Étienne
65' Penalty Olympique Lyonnais Penalty N. Fekir Olympique Lyonnais 1-1
71' Gele kaart Olympique Lyonnais Gele kaart voor K. Tete Olympique Lyonnais
73' Wissel Saint-Étienne Wissel L. Diony voor R. Hamouma Saint-Étienne
80' Wissel Olympique Lyonnais Wissel L. Dubois voor K. Tete Olympique Lyonnais
81' Wissel Saint-Étienne Wissel A. Dioussé voor O. Selnæs Saint-Étienne
87' Wissel Olympique Lyonnais Wissel M. Terrier voor M. Cornet Olympique Lyonnais
90' Wissel Saint-Étienne Wissel P. Polomat voor Gabriel Silva Saint-Étienne
95' Doelpunt Olympique Lyonnais Doelpunt M. Dembélé met assist van L. Dubois Olympique Lyonnais 1-2
Video hoogtepunten en samenvatting Saint-Étienne - Olympique Lyon
Opstellingen Saint-Étienne - Olympique Lyon
De opstellingen van Saint-Étienne en Olympique Lyon zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Saint-Étienne gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Olympique Lyon zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 3-4-1-2
Coach Jean-Louis Gasset
Wissels Saint-Étienne
# Speler Pos.
30 Jessy Moulin K
26 Mathieu Debuchy V
3 Pierre-Yves Polomat V
25 Assane Dioussé El Hadji M
19 Yannis Salibur M
9 Loïs Diony A
27 Robert Berič A
Formatie 4-2-3-1
Coach Bruno Génésio
Voorbeschouwing Saint-Étienne - Olympique Lyon

Saint-Étienne en Olympique Lyon treffen elkaar in de 21e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Benoît Bastien en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Saint-Étienne en Olympique Lyon in de Ligue 1 vond plaats op 23 november 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Olympique Lyon. Op basis van de afgelopen 27 duels tussen beide teams is Olympique Lyon favoriet. 15 keer wist de ploeg van Saint-Étienne te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor Saint-Étienne. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Saint-Étienne 5
Winst Olympique Lyon 15
Gelijkspel 7
Totaal 27

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Saint-Étienne op een 3e positie staat, terwijl we Olympique Lyon terugvinden op de 4e plaats.

Tags
Saint-Étienne - Olympique Lyon Opstelling Saint-Étienne Opstelling Olympique Lyon Live Saint-Étienne - Olympique Lyon Live Saint-Étienne - Olympique Lyon kijken Saint-Étienne - Olympique Lyon kijken Live Saint-Étienne - Olympique Lyon stream Saint-Étienne - Olympique Lyon Fox Sports Nabeschouwing Saint-Étienne - Olympique Lyon Uitslag Saint-Étienne - Olympique Lyon Statistieken Saint-Étienne - Olympique Lyon Ligue 1 2018/2019 Saint-Étienne - Olympique Lyon wedden Saint-Étienne - Olympique Lyon gokken Saint-Étienne - Olympique Lyon Unibet