Nabeschouwing Strasbourg - Nîmes (0-1) || Ligue 1 2018/2019

Zaterdag 24 november 2018 - 20:00 uur

In de Ligue 1 2018/2019 neemt Strasbourg het zaterdag 24 november 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Nîmes.

Via de Strasbourg - Nîmes live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Strasbourg - Nîmes (0-1)

Het Ligue 1 duel tussen Strasbourg en Nîmes is onder leiding van scheidsrechter Benoît Millot geëindigd in een 0-1 overwinning voor Nîmes. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 71e minuut door H. Lybohy, waarmee Nîmes met 0-1 de leiding nam. In de 79e minuut moest S. Mitrović van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Benoît Millot een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Strasbourg verder met een speler minder.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Nîmes uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Strasbourg - Nîmes 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Strasbourg - Nîmes teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

53' Gele kaart Strasbourg Gele kaart voor I. Aaneba Strasbourg
62' Wissel Strasbourg Wissel L. Mothiba voor L. Zohi Strasbourg
62' Wissel Nîmes Wissel J. Ferri voor A. Bobichon Nîmes
70' Wissel Strasbourg Wissel Y. Fofana voor I. Aaneba Strasbourg
71' Doelpunt Nîmes Doelpunt H. Lybohy met assist van T. Savanier Nîmes 0-1
77' Gele kaart Strasbourg Gele kaart voor J. Martin Strasbourg
77' Wissel Strasbourg Wissel B. Corgnet voor I. Sissoko Strasbourg
79' Rode kaart Strasbourg Rode kaart voor S. Mitrović Strasbourg
81' Wissel Nîmes Wissel R. Alioui voor B. Guillaume Nîmes
82' Gele kaart Nîmes Gele kaart voor J. Ferri Nîmes
82' Gele kaart Strasbourg Gele kaart voor D. Liénard Strasbourg
86' Wissel Nîmes Wissel C. Dépres voor S. Thioub Nîmes
Video hoogtepunten en samenvatting Strasbourg - Nîmes
Opstellingen Strasbourg - Nîmes
De opstellingen van Strasbourg en Nîmes zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Strasbourg gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Nîmes zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.