Nabeschouwing Strasbourg - PSG (1-1) || Ligue 1

Woensdag 5 december 2018 - 21:00 uur

In de Ligue 1 neemt Strasbourg het woensdag 5 december 2018 om 21:00 uur in eigen huis op tegen PSG. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade de la Meinau in Strasbourg.

Via de Strasbourg - PSG live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Strasbourg - PSG (1-1)

In de Ligue 1 heeft de wedstrijd tussen Strasbourg en PSG geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 41 minuten. K. Lala maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Strasbourg vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Een benutte penalty van E. Cavani in de 71e minuut zorgde er even later voor dat PSG weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 95e minuut zette zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Strasbourg de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Antony Gautier, waardoor dankzij een 1-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Strasbourg - PSG
Goals
1
1
Balbezit
32%
68%
Gele kaarten
2
3
Schoten totaal
4
20
Schoten op doel
2
5
Aanvallen
64
142
Gevaarlijke aanvallen
28
87
Passes
298
626
Overtredingen
12
14
Buitenspel
1
2
Corners
3
11
Wissels
3
3
LIVE Strasbourg - PSG 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Strasbourg - PSG teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
30' Gele kaart PSG Gele kaart voor J. Draxler PSG
41' Penalty Strasbourg Penalty K. Lala Strasbourg 1-0
46' Wissel PSG Wissel K. Mbappé voor S. Nsoki PSG
49' Wissel Strasbourg Wissel A. Thomasson voor L. Carole Strasbourg
62' Gele kaart Strasbourg Gele kaart voor P. Martinez Strasbourg
62' Wissel Strasbourg Wissel I. Sissoko voor L. Zohi Strasbourg
69' Wissel PSG Wissel Dani Alves voor M. Diaby PSG
71' Penalty PSG Penalty E. Cavani PSG 1-1
76' Gele kaart Strasbourg Gele kaart voor A. Thomasson Strasbourg
76' Gele kaart PSG Gele kaart voor Dani Alves PSG
81' Wissel PSG Wissel C. Nkunku voor T. Meunier PSG
82' Wissel Strasbourg Wissel L. Mothiba voor Nuno Da Costa Strasbourg
88' Gele kaart PSG Gele kaart voor M. Verratti PSG
95' Doelpunt Strasbourg Doelpunt Strasbourg 2-1
Opstellingen Strasbourg - PSG
De opstellingen van Strasbourg en PSG zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Strasbourg gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en PSG zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Formatie 5-4-1
Coach Thierry Laurey
Wissels Strasbourg
# Speler Pos.
30 Bingourou Kamara K
32 Duplexe Tchamba Bangou V
26 Adrien Thomasson M
18 Ibrahima Sissoko M
10 Benjamin Corgnet M
25 Ludovic Ajorque A
12 Lebo Mothiba A
Voorbeschouwing Strasbourg - PSG

Strasbourg en PSG treffen elkaar in de 16e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Antony Gautier en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Strasbourg en PSG elkaar treffen in de Ligue 1.

Resultaat Aantal
Winst Strasbourg 0
Winst PSG 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Strasbourg op een 8e positie staat, terwijl we PSG terugvinden op de 1e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mistig.

Tags
Strasbourg - PSG Opstelling Strasbourg Opstelling PSG Live Strasbourg - PSG Live Strasbourg - PSG kijken Strasbourg - PSG kijken Live Strasbourg - PSG stream Strasbourg - PSG Fox Sports Nabeschouwing Strasbourg - PSG Uitslag Strasbourg - PSG Statistieken Strasbourg - PSG Ligue 1 2018/2019 Strasbourg - PSG wedden Strasbourg - PSG gokken Strasbourg - PSG Unibet