Nabeschouwing Toulouse - Caen (1-1) || Ligue 1

Zondag 24 februari 2019 - 15:00 uur

In de Ligue 1 neemt Toulouse het zondag 24 februari 2019 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Caen. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadium Municipal in Toulouse.

Via de Toulouse - Caen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Toulouse - Caen (1-1)

In de Ligue 1 heeft de wedstrijd tussen Toulouse en Caen geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 47e minuut door E. Crivelli, waarmee Caen met 0-1 de leiding nam. In de 90e minuut kreeg I. Diomandé van Caen voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Caen de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte M. Gradel namens Toulouse in de 91e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Toulouse - Caen
Goals
1
1
Balbezit
58%
42%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
2
3
Schoten totaal
12
13
Schoten op doel
8
4
Aanvallen
152
86
Gevaarlijke aanvallen
64
27
Passes
426
308
Overtredingen
14
15
Buitenspel
2
1
Corners
6
2
Wissels
2
3
LIVE Toulouse - Caen 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Toulouse - Caen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
9' Gele kaart Toulouse Gele kaart voor Y. Sanogo Toulouse
46' Gele kaart Caen Gele kaart voor I. Diomandé Caen
47' Doelpunt Caen Doelpunt E. Crivelli Caen 0-1
54' Gele kaart Toulouse Gele kaart voor Y. Cahuzac Toulouse
57' Gele kaart Caen Gele kaart voor F. Guilbert Caen
60' Wissel Caen Wissel B. Sankoh voor M. Tchokounté Caen
66' Wissel Toulouse Wissel Manu García voor J. Durmaz Toulouse
76' Wissel Toulouse Wissel C. Jean voor Y. Cahuzac Toulouse
80' Wissel Caen Wissel C. Beauvue voor E. Crivelli Caen
83' Wissel Caen Wissel E. Joseph voor C. Ninga Caen
90' Tweede gele kaart Caen Tweede gele kaart voor I. Diomandé Caen
91' Doelpunt Toulouse Doelpunt M. Gradel Toulouse 1-1
Opstellingen Toulouse - Caen
De opstellingen van Toulouse en Caen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Toulouse gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Caen zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-1-4-1
Coach Alain Casanova
Formatie 4-2-3-1
Coach Fabien Mercadal
Wissels Caen
# Speler Pos.
1 Erwin Zelazny K
2 Paul Baysse V
7 Saîf-Eddine Khaoui M
5 Baïssama Sankoh M
18 Yacine Bammou M
13 Evens Joseph A
12 Claudio Beauvue A
Voorbeschouwing Toulouse - Caen

Toulouse en Caen treffen elkaar in de 26e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter François Letexier en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Toulouse en Caen elkaar treffen in de Ligue 1.

Resultaat Aantal
Winst Toulouse 0
Winst Caen 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Toulouse op een 15e positie staat, terwijl we Caen terugvinden op de 19e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Toulouse - Caen Opstelling Toulouse Opstelling Caen Live Toulouse - Caen Live Toulouse - Caen kijken Toulouse - Caen kijken Live Toulouse - Caen stream Toulouse - Caen Fox Sports Nabeschouwing Toulouse - Caen Uitslag Toulouse - Caen Statistieken Toulouse - Caen Ligue 1 2018/2019 Toulouse - Caen wedden Toulouse - Caen gokken Toulouse - Caen Unibet