Nabeschouwing Toulouse - PSG (0-1) || Ligue 1

Zondag 31 maart 2019 - 21:00 uur

In de Ligue 1 neemt Toulouse het zondag 31 maart 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen PSG. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadium Municipal in Toulouse.

Via de Toulouse - PSG live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Toulouse - PSG (0-1)

Het Ligue 1 duel tussen Toulouse en PSG is onder leiding van scheidsrechter Amaury Delerue geëindigd in een 0-1 overwinning voor PSG. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 74e minuut door K. Mbappé, waarmee PSG met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor PSG uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken Toulouse - PSG
Balbezit
34%
66%
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
9
10
Schoten op doel
3
4
Aanvallen
108
107
Gevaarlijke aanvallen
35
56
Passes
316
608
Overtredingen
13
14
Buitenspel
1
3
Corners
6
6
Wissels
3
3
LIVE Toulouse - PSG 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Toulouse - PSG teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
8' Gele kaart Toulouse Gele kaart voor I. Sangaré Toulouse
25' Gele kaart Toulouse Gele kaart voor K. Sidibé Toulouse
36' Gele kaart PSG Gele kaart voor T. Kehrer PSG
62' Wissel PSG Wissel M. Verratti voor L. Kurzawa PSG
63' Wissel PSG Wissel M. Diaby voor C. Nkunku PSG
73' Wissel PSG Wissel Thiago Silva voor C. Dagba PSG
74' Doelpunt PSG Doelpunt K. Mbappé met assist van T. Kehrer PSG 0-1
75' Wissel Toulouse Wissel Manu García voor K. Sidibé Toulouse
82' Wissel Toulouse Wissel N. Mubele voor J. Durmaz Toulouse
89' Wissel Toulouse Wissel A. Leya voor Y. Cahuzac Toulouse
Opstellingen Toulouse - PSG
De opstellingen van Toulouse en PSG zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Toulouse gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en PSG zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach Alain Casanova
Voorbeschouwing Toulouse - PSG

Toulouse en PSG treffen elkaar in de 30e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Amaury Delerue en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Toulouse en PSG elkaar treffen in de Ligue 1.

Resultaat Aantal
Winst Toulouse 0
Winst PSG 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Toulouse op een 14e positie staat, terwijl we PSG terugvinden op de 1e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Toulouse - PSG Opstelling Toulouse Opstelling PSG Live Toulouse - PSG Live Toulouse - PSG kijken Toulouse - PSG kijken Live Toulouse - PSG stream Toulouse - PSG Fox Sports Nabeschouwing Toulouse - PSG Uitslag Toulouse - PSG Statistieken Toulouse - PSG Ligue 1 2018/2019 Toulouse - PSG wedden Toulouse - PSG gokken Toulouse - PSG Unibet