Nabeschouwing Amiens SC - Nantes (1-2) || Ligue 1 2019/2020

Zaterdag 24 augustus 2019 - 20:00 uur

In de Ligue 1 2019/2020 neemt Amiens SC het zaterdag 24 augustus 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Nantes. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Crédit Agricole de la Licorne in Amiens.

Via de Amiens SC - Nantes live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Amiens SC - Nantes (1-2)

Het Ligue 1 duel tussen Amiens SC en Nantes is onder leiding van scheidsrechter Jeremy Stinat geëindigd in een 1-2 overwinning voor Nantes. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor B. Dibassy in de 31e minuut, waardoor Amiens SC met een man minder kwam te staan. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 53 minuten was het K. Coulibaly die Nantes op een 0-1 voorsprong zette. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte B. Zungu namens Amiens SC in de 72e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

De wedstrijd leek uiteindelijk in een gelijkspel te gaan eindigen, totdat M. Simon namens Nantes in de 85e minuut toch nog de winnende treffer wist te maken en de stand op 1-2 zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Jeremy Stinat, waardoor Nantes dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Amiens SC - Nantes 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Amiens SC - Nantes teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart Amiens SC Gele kaart voor H. Aleesami Amiens SC
31' Rode kaart Amiens SC Rode kaart voor B. Dibassy Amiens SC
34' Wissel Amiens SC Wissel J. Lefort voor C. Timite Amiens SC
46' Gele kaart Nantes Gele kaart voor A. Toure Nantes
53' Doelpunt Nantes Doelpunt K. Coulibaly met assist van M. Abeid Nantes 0-1
63' Wissel Amiens SC Wissel B. Zungu voor C. Akolo Amiens SC
70' Wissel Amiens SC Wissel M. Konate voor G. Kakuta Amiens SC
72' Doelpunt Amiens SC Doelpunt B. Zungu met assist van M. Konate Amiens SC 1-1
72' Wissel Nantes Wissel M. Simon voor K. Bamba Nantes
85' Doelpunt Nantes Doelpunt M. Simon met assist van V. Rongier Nantes 1-2
Video hoogtepunten en samenvatting Amiens SC - Nantes
Opstellingen Amiens SC - Nantes
De opstellingen van Amiens SC en Nantes zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Amiens SC gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Nantes zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.