Nabeschouwing Angers SCO - Amiens SC (1-1) || Ligue 1 2019/2020

Zaterdag 28 september 2019 - 20:00 uur

In de Ligue 1 2019/2020 neemt Angers SCO het zaterdag 28 september 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Amiens SC. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Raymond-Kopa in Angers.

Via de Angers SCO - Amiens SC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Angers SCO - Amiens SC (1-1)

De Ligue 1 2019/2020 wedstrijd tussen Angers SCO en Amiens SC geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door S. Mendoza, waarmee Amiens SC met 0-1 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Angers SCO het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 83e minuut was het namelijk R. Alioui die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Angers SCO - Amiens SC 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Angers SCO - Amiens SC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt Amiens SC Doelpunt S. Mendoza met assist van Q. Cornette Amiens SC 0-1
35' Gele kaart Angers SCO Gele kaart voor I. Cisse Angers SCO
46' Wissel Angers SCO Wissel C. Ninga voor M. Pereira Angers SCO
61' Wissel Angers SCO Wissel A. Fulgini voor I. Cisse Angers SCO
65' Wissel Amiens SC Wissel C. Akolo voor Q. Cornette Amiens SC
73' Wissel Angers SCO Wissel W. Kanga Aka voor R. Ait Nouri Angers SCO
79' Wissel Amiens SC Wissel M. Bodmer voor S. Mendoza Amiens SC
82' Wissel Amiens SC Wissel B. Zungu voor E. Gnahore Amiens SC
83' Doelpunt Angers SCO Doelpunt R. Alioui met assist van R. Thomas Angers SCO 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting Angers SCO - Amiens SC
Opstellingen Angers SCO - Amiens SC
De opstellingen van Angers SCO en Amiens SC zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Angers SCO gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Amiens SC zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-1-4-1
Voorbeschouwing Angers SCO - Amiens SC

Angers SCO en Amiens SC treffen elkaar in de 8e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Karim Abed en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Angers SCO en Amiens SC in de Ligue 1 vond plaats op 16 maart 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is Angers SCO favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Amiens SC slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Angers SCO 2
Winst Amiens SC 0
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Angers SCO op een 2e positie staat, terwijl we Amiens SC terugvinden op de 15e plaats.