Nabeschouwing Angers SCO - Metz (3-0) || Ligue 1 2019/2020

Zaterdag 24 augustus 2019 - 20:00 uur

In de Ligue 1 2019/2020 neemt Angers SCO het zaterdag 24 augustus 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Metz. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Raymond-Kopa in Angers.

Via de Angers SCO - Metz live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Angers SCO - Metz (3-0)

Het Ligue 1 duel tussen Angers SCO en Metz is onder leiding van scheidsrechter Stéphanie Frappart geëindigd in een 3-0 overwinning voor Angers SCO. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Angers SCO kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van F. El Melali. Angers SCO vergrootte in de 43e minuut de voorsprong nadat het via een goal van B. Santamaria op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 67e minuut volgde een derde treffer van Angers SCO, waarmee R. Alioui zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Stéphanie Frappart, waardoor Angers SCO dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Angers SCO - Metz 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Angers SCO - Metz teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Gele kaart Metz Gele kaart voor S. Sunzu Metz
4' Doelpunt Angers SCO Doelpunt F. El Melali met assist van R. Ait Nouri Angers SCO 1-0
43' Doelpunt Angers SCO Doelpunt B. Santamaria met assist van P. Capelle Angers SCO 2-0
53' Gele kaart Angers SCO Gele kaart voor S. Bahoken Angers SCO
62' Wissel Angers SCO Wissel R. Alioui voor S. Bahoken Angers SCO
67' Wissel Metz Wissel M. Gakpa voor R. Cohade Metz
67' Wissel Metz Wissel F. Boulaya voor I. Niane Metz
67' Doelpunt Angers SCO Doelpunt R. Alioui met assist van P. Capelle Angers SCO 3-0
74' Wissel Angers SCO Wissel C. Ninga voor F. El Melali Angers SCO
75' Gele kaart Metz Gele kaart voor F. Centonze Metz
76' Wissel Angers SCO Wissel V. Pajot voor B. Santamaria Angers SCO
85' Wissel Metz Wissel T. Ambrose voor O. Nguette Metz
Video hoogtepunten en samenvatting Angers SCO - Metz
Opstellingen Angers SCO - Metz
De opstellingen van Angers SCO en Metz zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Angers SCO gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Metz zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Angers SCO - Metz

Angers SCO en Metz treffen elkaar in de 3e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Stéphanie Frappart en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Angers SCO en Metz in de Ligue 1 vond plaats op 6 mei 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Angers SCO. Op basis van de afgelopen 4 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Angers SCO als Metz wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.

Winst Angers SCO 2
Winst Metz 2
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Angers SCO op een 11e positie staat, terwijl we Metz terugvinden op de 4e plaats.