Nabeschouwing Angers SCO - Reims (1-4) || Ligue 1 2019/2020

Zaterdag 1 februari 2020 - 20:00 uur

In de Ligue 1 2019/2020 neemt Angers SCO het zaterdag 1 februari 2020 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Reims. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Raymond-Kopa in Angers.

Via de Angers SCO - Reims live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Angers SCO - Reims (1-4)

Het Ligue 1 duel tussen Angers SCO en Reims is geëindigd in een 1-4 overwinning voor Reims. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door R. Alioui, waarmee Angers SCO met 1-0 de leiding nam. Een benutte penalty van E. B. Toure in de 38e minuut zorgde er even later voor dat Reims weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 62e minuut zette Y. Abdelhamid zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Reims de leiding in de wedstrijd nam.

Na 74 minuten was het B. Santamaria die de bal in eigen doel werkte, waardoor Reims op 1-3 kwam te staan. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 75e minuut wist B. Dia namens Reims de eindstand op het scorebord te zetten: 1-4.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter en eindigde de wedstrijd dus met een 1-4 stand in het voordeel van Reims.

LIVE Angers SCO - Reims 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Angers SCO - Reims teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Angers SCO Doelpunt R. Alioui Angers SCO 1-0
27' Gele kaart Reims Gele kaart voor M. Cassama Reims
36' Gele kaart Angers SCO Gele kaart voor P. Capelle Angers SCO
38' Penalty Reims Penalty E. B. Toure Reims 1-1
51' Gele kaart Reims Gele kaart voor E. B. Toure Reims
58' Wissel Reims Wissel B. Dia voor E. B. Toure Reims
62' Doelpunt Reims Doelpunt Y. Abdelhamid met assist van M. Cassama Reims 1-2
66' Wissel Angers SCO Wissel S. Bahoken voor R. Alioui Angers SCO
67' Wissel Angers SCO Wissel C. Ninga voor S. Thioub Angers SCO
74' Wissel Reims Wissel H. Kamara voor M. Doumbia Reims
74' Eigen doelpunt Reims Eigen doelpunt B. Santamaria Reims 1-3
75' Doelpunt Reims Doelpunt B. Dia met assist van X. Chavalerin Reims 1-4
77' Wissel Angers SCO Wissel A. Bamba voor T. Mangani Angers SCO
82' Wissel Reims Wissel T. Dingome voor N. Mbuku Reims
Video hoogtepunten en samenvatting Angers SCO - Reims
Opstellingen Angers SCO - Reims
De opstellingen van Angers SCO en Reims zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Angers SCO gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Reims zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Angers SCO - Reims

Angers SCO en Reims treffen elkaar in de 22e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2019/2020.

De vorige ontmoeting tussen Angers SCO en Reims in de Ligue 1 vond plaats op 9 november 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide teams is Reims favoriet. 1 keer wist de ploeg van Angers SCO te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Angers SCO. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Angers SCO 0
Winst Reims 1
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Angers SCO op een 9e positie staat, terwijl we Reims terugvinden op de 11e plaats.