Nabeschouwing Bordeaux - Brest (2-2) || Ligue 1 2019/2020

Zaterdag 21 september 2019 - 20:00 uur

In de Ligue 1 2019/2020 neemt Bordeaux het zaterdag 21 september 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Brest. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Matmut-Atlantique in Bordeaux.

Via de Bordeaux - Brest live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bordeaux - Brest (2-2)

De Ligue 1 2019/2020 wedstrijd tussen Bordeaux en Brest geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door J. Briand, waarmee Bordeaux met 1-0 de leiding nam. Brest kwam in de 20e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van S. Grandsir, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 46e minuut zette M. Autret zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Brest de leiding in de wedstrijd nam.

Na 69 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Pablo de 2-2 maakte voor Bordeaux.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Bordeaux - Brest 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bordeaux - Brest teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Bordeaux Doelpunt J. Briand met assist van Y. Benrahou Bordeaux 1-0
20' Doelpunt Brest Doelpunt S. Grandsir met assist van Y. Court Brest 1-1
23' Gele kaart Brest Gele kaart voor J. Castelletto Brest
37' Gele kaart Brest Gele kaart voor H. Belkebla Brest
41' Gele kaart Bordeaux Gele kaart voor V. Jovanovic Bordeaux
46' Doelpunt Brest Doelpunt M. Autret met assist van Y. Court Brest 1-2
46' Wissel Bordeaux Wissel E. Mexer voor V. Jovanovic Bordeaux
46' Gele kaart Bordeaux Gele kaart voor Y. Adli Bordeaux
61' Gele kaart Brest Gele kaart voor D. Bain Brest
63' Wissel Brest Wissel A. Mendy voor M. Autret Brest
65' Wissel Bordeaux Wissel J. Maja voor Y. Benrahou Bordeaux
69' Doelpunt Bordeaux Doelpunt Pablo met assist van Y. Adli Bordeaux 2-2
71' Gele kaart Bordeaux Gele kaart voor Otavio Bordeaux
79' Wissel Brest Wissel C. Battocchio voor G. Charbonier Brest
83' Wissel Bordeaux Wissel F. Kamano voor S. Kalu Bordeaux
84' Gele kaart Bordeaux Gele kaart voor E. Mexer Bordeaux
88' Wissel Brest Wissel K. Mayi voor S. Grandsir Brest
Video hoogtepunten en samenvatting Bordeaux - Brest
Opstellingen Bordeaux - Brest
De opstellingen van Bordeaux en Brest zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bordeaux gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Brest zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.