Nabeschouwing Bordeaux - Monaco (2-1) || Ligue 1 2019/2020

Zondag 24 november 2019 - 15:00 uur

In de Ligue 1 2019/2020 neemt Bordeaux het zondag 24 november 2019 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Monaco. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Matmut-Atlantique in Bordeaux.

Via de Bordeaux - Monaco live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bordeaux - Monaco (2-1)

Het Ligue 1 duel tussen Bordeaux en Monaco is onder leiding van scheidsrechter Benoît Millot geëindigd in een 2-1 overwinning voor Bordeaux. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door I. Slimani, waarmee Monaco met 0-1 de leiding nam. Bordeaux kwam in de 29e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Pablo, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 67e minuut kreeg I. Slimani van Monaco voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Monaco de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

N. De Preville zette Bordeaux even later op 2-1 nadat hij een door scheidsrechter Benoît Millot toegekende penalty wist te benutten.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Benoît Millot, waardoor Bordeaux dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Bordeaux - Monaco 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bordeaux - Monaco teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Gele kaart Bordeaux Gele kaart voor A. Tchouameni Bordeaux
15' Doelpunt Monaco Doelpunt I. Slimani met assist van W. Ben Yedder Monaco 0-1
23' Gele kaart Bordeaux Gele kaart voor L. Benito Bordeaux
28' Gele kaart Bordeaux Gele kaart voor T. Basic Bordeaux
29' Doelpunt Bordeaux Doelpunt Pablo met assist van N. De Preville Bordeaux 1-1
37' Gele kaart Monaco Gele kaart voor T. Bakayoko Monaco
54' Gele kaart Monaco Gele kaart voor I. Slimani Monaco
59' Gele kaart Monaco Gele kaart voor G. Dias Monaco
66' Gele kaart Monaco Gele kaart voor B. Henrichs Monaco
67' Tweede gele kaart Monaco Tweede gele kaart voor I. Slimani Monaco
69' Penalty Bordeaux Penalty N. De Preville Bordeaux 2-1
70' Wissel Bordeaux Wissel Y. Benrahou voor U. Hwang Bordeaux
70' Wissel Monaco Wissel R. Aguilar voor G. Martins Monaco
75' Wissel Monaco Wissel B. Keita voor B. Badiashile Monaco
82' Wissel Monaco Wissel J. Augustin voor T. Bakayoko Monaco
87' Wissel Bordeaux Wissel Y. Adli voor A. Tchouameni Bordeaux
90' Wissel Bordeaux Wissel M. Poundje voor J. Cafu Bordeaux
Video hoogtepunten en samenvatting Bordeaux - Monaco
Opstellingen Bordeaux - Monaco
De opstellingen van Bordeaux en Monaco zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bordeaux gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Monaco zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.