Nabeschouwing Bordeaux - Montpellier (1-1) || Ligue 1

Zaterdag 17 augustus 2019 - 20:00 uur

In de Ligue 1 neemt Bordeaux het zaterdag 17 augustus 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Montpellier. De wedstrijd wordt gespeeld in Matmut Atlantique in Bordeaux.

Via de Bordeaux - Montpellier live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bordeaux - Montpellier (1-1)

In de Ligue 1 heeft de wedstrijd tussen Bordeaux en Montpellier geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 22e minuut door A. Delort, waarmee Montpellier met 0-1 de leiding nam. Bordeaux kwam na 70 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van J. Maja, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Bordeaux - Montpellier
Goals
1
1
Balbezit
64%
36%
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
13
10
Schoten op doel
4
4
Aanvallen
120
122
Gevaarlijke aanvallen
36
36
Passes
563
292
Overtredingen
15
21
Buitenspel
1
5
Corners
3
5
Wissels
3
2
LIVE Bordeaux - Montpellier 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bordeaux - Montpellier teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
22' Doelpunt Montpellier Doelpunt A. Delort met assist van G. Laborde Montpellier 0-1
46' Wissel Bordeaux Wissel J. Maja voor T. Basic Bordeaux
63' Wissel Bordeaux Wissel Y. Benrahou voor U. Hwang Bordeaux
68' Gele kaart Bordeaux Gele kaart voor S. Kalu Bordeaux
70' Doelpunt Bordeaux Doelpunt J. Maja met assist van Y. Benrahou Bordeaux 1-1
76' Gele kaart Montpellier Gele kaart voor D. Congre Montpellier
81' Wissel Montpellier Wissel K. Dolly voor M. Ristic Montpellier
85' Gele kaart Bordeaux Gele kaart voor L. Koscielny Bordeaux
86' Wissel Bordeaux Wissel J. Briand voor Y. Sabaly Bordeaux
86' Wissel Montpellier Wissel S. Camara voor A. Delort Montpellier
Opstellingen Bordeaux - Montpellier
De opstellingen van Bordeaux en Montpellier zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bordeaux gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Montpellier zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Formatie 3-4-2-1
Coach Paulo Manuel Carvalho de Sousa
Wissels Bordeaux
# Speler Pos.
16 Gaëtan Poussin K
2 Raoul Bellanova V
29 Maxime Poundjé V
22 Yassine Benrahou M
8 Aurélien Tchouaméni M
9 Josh Maja A
7 Jimmy Briand A
Voorbeschouwing Bordeaux - Montpellier

Bordeaux en Montpellier treffen elkaar in de 2e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Frank Schneider en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Bordeaux en Montpellier elkaar treffen in de Ligue 1.

Resultaat Aantal
Winst Bordeaux 0
Winst Montpellier 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Bordeaux op een 17e positie staat, terwijl we Montpellier terugvinden op de 16e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Bordeaux - Montpellier Opstelling Bordeaux Opstelling Montpellier Live Bordeaux - Montpellier Live Bordeaux - Montpellier kijken Bordeaux - Montpellier kijken Live Bordeaux - Montpellier stream Bordeaux - Montpellier Fox Sports Nabeschouwing Bordeaux - Montpellier Uitslag Bordeaux - Montpellier Statistieken Bordeaux - Montpellier Ligue 1 2019/2020 Bordeaux - Montpellier wedden Bordeaux - Montpellier gokken Bordeaux - Montpellier Unibet