Nabeschouwing Bordeaux - Nîmes (6-0) || Ligue 1 2019/2020

Dinsdag 3 december 2019 - 19:00 uur

In de Ligue 1 2019/2020 neemt Bordeaux het dinsdag 3 december 2019 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Nîmes. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Matmut-Atlantique in Bordeaux.

Via de Bordeaux - Nîmes live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bordeaux - Nîmes (6-0)

Het Ligue 1 duel tussen Bordeaux en Nîmes is onder leiding van scheidsrechter Clément Turpin geëindigd in een 6-0 overwinning voor Bordeaux. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 6-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 24e minuut door J. Maja, waarmee Bordeaux met 1-0 de leiding nam. Bordeaux vergrootte in de 37e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Maja op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 53e minuut volgde een derde treffer van Bordeaux, waarmee J. Maja zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Bordeaux geen gas terug, waardoor in de 58e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van N. De Preville. De 5-0 voor Bordeaux volgde even later in de 77e minuut nadat Otavio namens zijn team opnieuw wist te scoren. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 87e minuut en kwam op naam te staan van Bordeaux speler Otavio, die daarmee tekende voor de 6-0.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Clément Turpin bij een 6-0 eindstand in het voordeel van Bordeaux, dat daarmee een zeer ruime overwinning boekte.

LIVE Bordeaux - Nîmes 6-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bordeaux - Nîmes teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Doelpunt Bordeaux Doelpunt J. Maja met assist van Y. Sabaly Bordeaux 1-0
37' Doelpunt Bordeaux Doelpunt J. Maja met assist van Y. Adli Bordeaux 2-0
44' Gele kaart Nîmes Gele kaart voor S. Alakouch Nîmes
53' Doelpunt Bordeaux Doelpunt J. Maja met assist van V. Jovanovic Bordeaux 3-0
58' Doelpunt Bordeaux Doelpunt N. De Preville met assist van J. Maja Bordeaux 4-0
64' Gele kaart Bordeaux Gele kaart voor V. Jovanovic Bordeaux
66' Wissel Bordeaux Wissel S. Kalu voor N. De Preville Bordeaux
67' Wissel Nîmes Wissel T. Valls voor L. Deaux Nîmes
67' Wissel Nîmes Wissel G. Paquiez voor S. Alakouch Nîmes
75' Wissel Bordeaux Wissel T. Basic voor J. Maja Bordeaux
77' Doelpunt Bordeaux Doelpunt Otavio met assist van Y. Adli Bordeaux 5-0
78' Wissel Nîmes Wissel L. Buades voor R. Ripart Nîmes
80' Wissel Bordeaux Wissel E. Kwateng voor Y. Sabaly Bordeaux
87' Doelpunt Bordeaux Doelpunt Otavio met assist van Y. Ait Bennasser Bordeaux 6-0
Video hoogtepunten en samenvatting Bordeaux - Nîmes
Opstellingen Bordeaux - Nîmes
De opstellingen van Bordeaux en Nîmes zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bordeaux gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Nîmes zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Bordeaux - Nîmes

Bordeaux en Nîmes treffen elkaar in de 16e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Clément Turpin en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Bordeaux en Nîmes in de Ligue 1 vond plaats op 20 april 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Nîmes. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Nîmes favoriet. 1 keer wist de ploeg van Bordeaux te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Bordeaux. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Bordeaux 0
Winst Nîmes 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Bordeaux op een 5e positie staat, terwijl we Nîmes terugvinden op de 19e plaats.