Nabeschouwing Brest - Amiens SC (2-1) || Ligue 1 2019/2020

Zaterdag 25 januari 2020 - 20:00 uur

In de Ligue 1 2019/2020 neemt Brest het zaterdag 25 januari 2020 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Amiens SC. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Francis-Le Ble in Brest.

Via de Brest - Amiens SC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Brest - Amiens SC (2-1)

Het Ligue 1 duel tussen Brest en Amiens SC is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Brest. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 51e minuut door A. Mendy, waarmee Brest met 1-0 de leiding nam. Een benutte penalty van S. Guirassy in de 58e minuut zorgde er even later voor dat Amiens SC weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 83e minuut zette I. Cardona zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Brest de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Brest dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Brest - Amiens SC 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Brest - Amiens SC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

51' Doelpunt Brest Doelpunt A. Mendy Brest 1-0
57' Gele kaart Brest Gele kaart voor J. Faussurier Brest
58' Penalty Amiens SC Penalty S. Guirassy Amiens SC 1-1
68' Gele kaart Brest Gele kaart voor A. Mendy Brest
69' Wissel Brest Wissel S. Grandsir voor Y. Court Brest
74' Gele kaart Amiens SC Gele kaart voor G. Kakuta Amiens SC
75' Wissel Amiens SC Wissel F. Diabate voor Q. Cornette Amiens SC
76' Gele kaart Amiens SC Gele kaart voor S. Guirassy Amiens SC
82' Wissel Amiens SC Wissel C. Akolo voor G. Kakuta Amiens SC
83' Wissel Brest Wissel M. Autret voor A. Mendy Brest
83' Doelpunt Brest Doelpunt I. Cardona met assist van C. Battocchio Brest 2-1
87' Wissel Amiens SC Wissel M. Konate voor A. Blin Amiens SC
88' Gele kaart Amiens SC Gele kaart voor L. Amiens SC
90' Gele kaart Amiens SC Gele kaart voor T. Monconduit Amiens SC
90' Wissel Brest Wissel B. Chardonnet voor I. Cardona Brest
Video hoogtepunten en samenvatting Brest - Amiens SC
Opstellingen Brest - Amiens SC
De opstellingen van Brest en Amiens SC zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Brest gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Amiens SC zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.