Nabeschouwing Brest - Bordeaux (1-1) || Ligue 1 2019/2020

Woensdag 5 februari 2020 - 19:00 uur

In de Ligue 1 2019/2020 neemt Brest het woensdag 5 februari 2020 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Bordeaux. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Francis-Le Ble in Brest.

Via de Brest - Bordeaux live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Brest - Bordeaux (1-1)

De Ligue 1 2019/2020 wedstrijd tussen Brest en Bordeaux geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door U. Hwang, waarmee Bordeaux met 0-1 de leiding nam. Brest kreeg via C. Battocchio in de 44e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat de arbiter de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef. In de 68e minuut moest Brest verder met een man minder nadat J. Castelletto een rode kaart had gekregen.

Na 80 minuten was het L. Benito die de bal in eigen doel werkte, waardoor Brest op 1-1 kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE Brest - Bordeaux 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Brest - Bordeaux teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Bordeaux Doelpunt U. Hwang met assist van N. De Preville Bordeaux 0-1
44' Penalty gemist Brest Penalty gemist C. Battocchio Brest
61' Wissel Bordeaux Wissel R. Pardo voor J. Briand Bordeaux
63' Wissel Bordeaux Wissel Y. Adli voor R. Oudin Bordeaux
67' Wissel Brest Wissel G. Charbonier voor A. Mendy Brest
68' Rode kaart Brest Rode kaart voor J. Castelletto Brest
70' Wissel Brest Wissel B. Chardonnet voor C. Battocchio Brest
72' Gele kaart Brest Gele kaart voor L. Baal Brest
79' Gele kaart Brest Gele kaart voor I. Cardona Brest
80' Eigen doelpunt Brest Eigen doelpunt L. Benito Brest 1-1
83' Wissel Bordeaux Wissel J. Maja voor Y. Ait Bennasser Bordeaux
Video hoogtepunten en samenvatting Brest - Bordeaux
Opstellingen Brest - Bordeaux
De opstellingen van Brest en Bordeaux zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Brest gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Bordeaux zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.