Nabeschouwing Brest - Reims (1-0) || Ligue 1

Zaterdag 24 augustus 2019 - 20:00 uur

In de Ligue 1 neemt Brest het zaterdag 24 augustus 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Reims. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Francis-Le Blé in Brest.

Via de Brest - Reims live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Brest - Reims (1-0)

Het Ligue 1 duel tussen Brest en Reims is onder leiding van scheidsrechter Hakim Ben El Hadj geëindigd in een 1-0 overwinning voor Brest. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 86e minuut door G. Charbonier, waarmee Brest met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Hakim Ben El Hadj, waardoor Brest de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Brest - Reims
Goals
1
0
Balbezit
53%
47%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
6
10
Schoten op doel
2
2
Aanvallen
82
120
Gevaarlijke aanvallen
21
43
Passes
481
410
Overtredingen
18
14
Buitenspel
1
2
Corners
6
5
Wissels
3
2
LIVE Brest - Reims 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Brest - Reims teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
60' Gele kaart Brest Gele kaart voor G. Charbonier Brest
61' Gele kaart Reims Gele kaart voor T. Dingome Reims
67' Wissel Reims Wissel Suk Hyun-Jun voor M. Doumbia Reims
77' Wissel Brest Wissel P. Lasne voor Y. Court Brest
80' Wissel Brest Wissel I. Cardona voor S. Grandsir Brest
82' Wissel Reims Wissel N. Mbuku voor T. Dingome Reims
86' Doelpunt Brest Doelpunt G. Charbonier met assist van M. Autret Brest 1-0
89' Wissel Brest Wissel C. Battocchio voor M. Autret Brest
Opstellingen Brest - Reims
De opstellingen van Brest en Reims zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Brest gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Reims zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-4-2
Coach Olivier Dall’Oglio
Wissels Brest
# Speler Pos.
16 Donovan Léon K
20 Gaëtan Belaud V
24 Ludovic Baal V
11 Cristian Damián Battocchio M
13 Paul Lasne M
19 Ferris N'Goma M
14 Irvin Cardona A
Formatie 4-2-3-1
Coach David Guion
Voorbeschouwing Brest - Reims

Brest en Reims treffen elkaar in de 3e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Hakim Ben El Hadj en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Brest en Reims elkaar treffen in de Ligue 1.

Resultaat Aantal
Winst Brest 0
Winst Reims 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Brest op een 12e positie staat, terwijl we Reims terugvinden op de 5e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Brest - Reims Opstelling Brest Opstelling Reims Live Brest - Reims Live Brest - Reims kijken Brest - Reims kijken Live Brest - Reims stream Brest - Reims Fox Sports Nabeschouwing Brest - Reims Uitslag Brest - Reims Statistieken Brest - Reims Ligue 1 2019/2020 Brest - Reims wedden Brest - Reims gokken Brest - Reims Unibet