Nabeschouwing Brest - Saint-Étienne (3-2) || Ligue 1 2019/2020

Zondag 16 februari 2020 - 17:00 uur

In de Ligue 1 2019/2020 neemt Brest het zondag 16 februari 2020 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Saint-Étienne. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Francis-Le Ble in Brest.

Via de Brest - Saint-Étienne live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Brest - Saint-Étienne (3-2)

Het Ligue 1 duel tussen Brest en Saint-Étienne is geëindigd in een 3-2 overwinning voor Brest. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door P. Lasne, waarmee Brest met 1-0 de leiding nam. Brest vergrootte in de 38e minuut de voorsprong nadat het via een goal van G. Charbonier op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 43e minuut volgde een derde treffer van Brest, waarmee I. Cardona zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

D. Bouanga zette Saint-Étienne even later op 3-1 nadat hij een door de scheidsrechter toegekende penalty wist te benutten. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Saint-Étienne dat in de 69e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat L. Diony de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter en eindigde de wedstrijd dus met een 3-2 stand in het voordeel van Brest.

LIVE Brest - Saint-Étienne 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Brest - Saint-Étienne teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Gele kaart Saint-Étienne Gele kaart voor Y. Macon Saint-Étienne
20' Doelpunt Brest Doelpunt P. Lasne met assist van S. Grandsir Brest 1-0
38' Doelpunt Brest Doelpunt G. Charbonier met assist van R. Perraud Brest 2-0
43' Doelpunt Brest Doelpunt I. Cardona Brest 3-0
46' Wissel Saint-Étienne Wissel L. Diony voor C. Abi Saint-Étienne
46' Wissel Saint-Étienne Wissel F. Honorat voor Y. Macon Saint-Étienne
51' Gele kaart Brest Gele kaart voor B. Chardonnet Brest
54' Penalty Saint-Étienne Penalty D. Bouanga Saint-Étienne 3-1
55' Gele kaart Saint-Étienne Gele kaart voor D. Bouanga Saint-Étienne
55' Gele kaart Brest Gele kaart voor G. Larsonneur Brest
69' Doelpunt Saint-Étienne Doelpunt L. Diony met assist van Y. Cabaye Saint-Étienne 3-2
75' Wissel Brest Wissel Y. Court voor S. Grandsir Brest
80' Wissel Saint-Étienne Wissel B. Benkhedim voor R. Boudebouz Saint-Étienne
83' Gele kaart Saint-Étienne Gele kaart voor Y. Cabaye Saint-Étienne
84' Wissel Brest Wissel H. Magnetti voor I. Cardona Brest
Video hoogtepunten en samenvatting Brest - Saint-Étienne
Opstellingen Brest - Saint-Étienne
De opstellingen van Brest en Saint-Étienne zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Brest gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Saint-Étienne zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.